Miért baj, ha valaki nem hosszú szárú zokniban bringázik?
Figyelt kérdés
Országútis topikokban szokott elojonnk ez az "etikett", de eddig nem értettem meg miért van ez.2023. aug. 22. 18:20
1/19 anonim válasza:
Hát én benne vagyok pár országútis csoportban, de erről még nem hallottam.
2/19 anonim válasza:
Kit érdekel? valamikor zoknit se veszek ugy tolom.
3/19 anonim válasza:
Hát én ilyet még nem hallottam.... És ritkán is látok outisokat hosszú szárú zokniban. Időnként ilyen kicsit idősebbeket, de rajtuk is kompressziós zoknit szoktam látni.
4/19 anonim válasza:
Én sem hallottam még ilyet. Max. józan paraszti ésszel arra tudok gondolni, hogy outikon jellemzően nincs láncvédő és sárvédő, ami megvédené a lábszárat a ráfröccsenő sártól, olajtól.
5/19 tothp válasza:
Miért? Baj?
Most akkor kezdjem előröl az elmúlt 34 évemet?
6/19 anonim válasza:
Az országútisok egy része elég sznob. Szerintük csak úgy lehet kinézni a bringán, mint egy profi versenyző. :) A lábat is borotválni kell, mert a szőrnek nagy a légellenállása, meg különben sem trendi a bundás virgács.
7/19 tothp válasza:
6-os
Értem én. lehet túl öreg vagyok.
A mi korunkban a csehszlovák favorittal glottgatyában is lehettél király, ha gyorsabb voltál a többieknél.
Még az akkori versenyzők közt is presztizse volt a "kiscsókának" ha bírta velük a tempót.
8/19 anonim válasza:
Ha zsákfaluba mész wörkoutolni, akkor kell a hosszú szárú fehér adibos zokni szandállal!
9/19 anonim válasza:
6
Igazad van, ritka sznob népség az országútis. Ezt már én is annyiszor megállapítottam magamban, örülök hogy nem csak én gondolom így. :D Pedig nekem is van országútim, csak én nem hordok mezt, a betétes naci fölé felveszek egy rendeset, meg ilyenek. Nem is vesznek komolyan 🤷
10/19 MGéza válasza:
#9: Amúgy kicsit jogos a furcsa nézés, ha a nem aláöltözet gatya fölé felveszel egy másikat. :) A mez felső meg a másik, vár igazából a te bajod, ha bóti pólóban döglesz meg a nyeregben. Persze ha nem csak úgy kirándulgatsz hanem tényleg hajtasz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!