Ha rendszeren kerékpározok hosszú távokat, akkor veszítek-e izomtömegből?
Ha folyamatosan edzésben vagy, tehát nem elhízott vagy és úgy akarsz nekiállni kerekezni, akkor nem. Viszont, ha fogyókúrának szánod a bicajozást, akkor egyértelmű, hogy az emeberi szervezet az izomból is veszít ugyanúgy valamennyit, mint a zsírból. Én láttam olyant, akinek izmos volt a lába, de elhízott volt nagy hassal elkezdett fogyókúrázni és a combja is elvékonyodott, pedig az nem hájas volt, hanem izmos.
Amúgy az megállja a helyét amit írtak, hogy nekem olyan vastag a vádlim, mint másnak a combja a combom meg, majdnem , mint másnak a dereka :D De én gyerekkorom óta bicajozok és 43 múltam.
A kérdés úgy hangzik, mintha egy testépítő írta volna ki.
És innentől kezdve nem tudhajtuk, hogy neked mi a hosszú táv és a rendszeresség. Valamint azt sem, hogy mennyi izom van rajtad és mennyi elvesztése jelentene tragédiát.
Kicsi részletezd ezeket, hogy jobban értsük a helyzetet és jobb válaszokat adhassunk.
Nem fogsz gyengébbnek látszani.
Nyugodtan tekerj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!