Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hosszú távra is kényelmes, de...

Hosszú távra is kényelmes, de azért haladós kerékpárt szeretnék. Milyen fajtát javasoltok? Lehet pontos típust is. maximum 250 000 ig. 42/f 175 magas, 100 kiló.

Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 15:30
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
63%

Ekkora súllyal szerintem kezdetben egy város trekkinget vegyél, aminek a váza, kerekei(dupla falúak) erősek:

Itt találsz magadnak megfelelő kerékpár ha bemész az üzletbe akkor még hozzád is állítják a kerékpár kormány, ülés magasságát.

[link]

2023. júl. 30. 16:26
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért a 100 kiló nem olyan rengeteg...

Szerintem egy fitness bringa a neked való, amennyiben aszfalton használnád. Az gyors is, kényelmes is. Ha időnként földutak is befigyelnek, akkor viszont inkább trekking.

2023. júl. 30. 17:03
 3/28 anonim ***** válasza:
14%

A kérdezőnk már nem túlsúlyos hanem I. fokú elhízásban szenved ami már kihat az hallóképességre, egészségügyi állapotára az egész életvitelére, ezt a + 34kg most ami PLUSZBAN van rajta azt mindenhová magával kell cipelnie.

Ami nem csak, hogy undoritó de azt a benyomást kelti a hordozójáról, hogy szeretethiányos és azért zabál vagy mert beteg, lusta, igénytelen, szegény, buta, ... 100Kg 175 cm magassághoz SOK!

2023. júl. 30. 17:30
 4/28 anonim ***** válasza:
9%

Aki mást mond az hazudik vagy hasonló dagadtságban szenved.

Fitness kerékpárok egészséges testsúllyal rendelkező egyéneknek van kifejlesztve azzal lehet száguldozni más a testtartásod mint egy trekkingen a város trekkingen nem fog fájni ennek az elhízott embernek a háta, lába, térde, könyöke, de mindegy majd jön egy okosabb és mond valami óriás hülyeséget még nálad is. Hja vegyen országútibringát és az első kátyú után kuka a kerék és jobb esetben úgy fog elesni a kerékpárosunk, hogy az oldalára és csak a lépe, szakad szét és nem a feje törik úgy be, hogy kifolyik az agya amiből a cirmos bele kostól amire kiér a níínóós kocsi.

NEUZER -t TREKINGET vegyél az remek kerékpár ár/érték arányban verhetetlen, ezen kívül MAGYAR/ Német amivel támogatod a belföldipiacot.

Ezen kívül évekig tudod majd használni ha a szezonális karbantartást te vagy egy számodra megbízható személy elvégzi.

NEUZER vázak eszméltlen erősek kerekeik sem rosszak, de azok már nem felsőkategóriás darabok, sokkal inkább középkategóriásak, váltót még 130.000km után is használom PONTOS: minimálisan kellet 3 évente állítani, lenccserekor.

Én semmit nem ajánlanék ami nem NEUZER(Nojzer).

2023. júl. 30. 17:41
 5/28 A kérdező kommentje:
3-as Ez mind igaz. De miért hat ki a hallóképességemre?
2023. júl. 30. 17:57
 6/28 anonim ***** válasza:
9%

xD állóképességet akartam írni, bocsi, ...

kerékpárral simán le fogsz fogyni az év végére ha minden nap elmész a munkát után 15 -30 km -t tekerni. Az NAGYON fontos, hogy az utadon MINDIG legyen emelkedő leejtő minél többször annál jobb. Síkban kerékpározni nem rossz de UNALMAS, jó megharcolni az emelkedőkkel, hogy utána legurulj...

Még az nagyon nagyon FONTOS, hogy jó kerékpárlámpáid legyenek, hogy ne csak te láss hanem téged is észre vegyenek. Én évek óta Velotech 50 super chip led 240 lumen lámpát használok, nem csak figyelem felhívó a fényereje hanem akkumulátoros amit álldóan újra tudsz tölteni ha lemerült nem kell hozzá elem. Kapsz mindent a lámpához, konzolt, gumi pókot, töltő kábelt.

Ez nagyon fontos, hogy látszódj!!

2023. júl. 30. 18:07
 7/28 anonim ***** válasza:
87%
2-es vagyok. Értem én hogy el van hízva a kérdező. Én csak azt mondom, hogy a 100 kiló még nem olyan rengeteg hogy ne bírja el egy akármilyen bicikli... Van egy barátom aki 120 kilós, neki pl van egy fitnesse, 3 éve vette, azóta sem tört össze alatta... Valami Decathlonos cucc amúgy.
2023. júl. 30. 18:40
 8/28 anonim ***** válasza:
9%

Az, hogy még nem esett össze a Decathlon cucc az sok mindentől függ, de érzésem szerint azért van még egyben ha használatra abszolút alkalmatlan mert nem tekertek vele annyit, hogy elhasznált legyen.

Nem akarok én senkit sem győzködni arról, hogy a NEUZER legjobb, de nálam extrémebb forma nem nagyon használ kerékpárt abban a minőségben ami nekem mindennapos mert én télen, nyáron évsszaktól és napszaktól és éghajlattól független kerékpározom, akár napi 40 -60km távolságokat, és soha semmilyen problémám nem volt a NEUZER -rel, lehett ez offroad vagy kátyusút, sima felület nem egyszer estem és keltem a kerékpárommal, volt, hogy egy autó átment a Infó parknál a kerékpáron a kerekek cseréjén kívül másra nem volt szükség. Egyszer volt egy nagyon drága(inkább szép) mint jó kerékpárom egy Hercules és összesen egy nyarat bírt ki pedig naponta annyi utat tettem meg vele, hogy feltekertem vele a III. kerületbe a Remete hegyre és vissza a XI. kerületbe a Feneketlen tóhoz és egy nyarat bírt ki és az a kerékpár akkoriban nem nem öt számjegyű volt hanem kicsivel 6 számjegy felett volt az ára. nekem szerencsém volt mert attól vettem meg akinél dolgoztam. Úgy ment tönkre az a kerékpár, hogy úgy kellett rá vigyáznom mint a szemem fenyéré. Aztán megvettem a NEUZER RAVENNA -át és évekig semmi bajom nem volt vele. Aztán azon is cserélni kellet komplett kerekeket, fékpofákat, láncot, de váltót nem és még a fogaskerekek is extra jók voltak rajta gyárilag mert amiket az utóbbi években cserélgetek azok maximum egy évet bírnak és ami gyárilag rajta volt azt vagy 2 -3 évig nem is kellett lecserélnem.

Azt veszem amit akarsz, nincs kedvem ilyen futóbolondokkal beszélgetni aki a haverja Decathlon -os fitnesz kerékpárját ajánlja, mondván az épp jó egy 100 kilós ember alá. Nem tudom, hogy a 100kg mióta fitnesz, de hát ma már minden igaz és az ellenkezője is.

2023. júl. 30. 19:14
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

"Kedves" válaszolónknak valami komoly frusztrációi vannak, hogy ilyen bicskanyitogató stílusban válaszolgat. Ez nem a fogyókúra vagy egészség topic, nem is a fogyás volt a kérdés. Ha a kérdezőnek ezzel van gondja, majd felteszi ott a kérdést.

(És nem, én nem szenvedek dagadtságban, 50 kiló vagyok, szóval nem érint a dolog.)

2023. júl. 30. 19:27
 10/28 anonim ***** válasza:
83%
Én 110 kg vagyok és 180 cm. Évek óta biciklivel járok munkába napi szinten. És nem az Alföldön lakom! A bicikli is eddig még elbírt, az egészségemre sincs panaszom.
2023. júl. 30. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!