Hosszú távra is kényelmes, de azért haladós kerékpárt szeretnék. Milyen fajtát javasoltok? Lehet pontos típust is. maximum 250 000 ig. 42/f 175 magas, 100 kiló.
Hasonló számokkal rendelkezem.
Nekem Merida Crossway-em van. Most lessz 10 éves. Tök jól bírja és lehet vele csapatni rendesen. Vettem rá nagyobb, ballonosabb gumikat (29x2.0 Schwalbe Big Applet)
Való igaz a BMI nem hazudik. De azért dagadtozni nem kéne! Body shaming! Szerencsére férfiak vagyunk és nem pisis kislányok, így nem vesszük magunkra. A dagadtozóknak meg az a szerencséjük, hogy a kibertérben vagyunk, különben a minipumpájukkal az ánuszukban mennének haza. :D
8
Napi szinten használja, de mindegy, gondolj amit akarsz. Én sem vagyok Decathlon párti, egyik bringám sem onnan van, csak leírtam a tapasztalatot, hogy az ő 120 kilója alatt semmi baja a bringának.
Tök jó amúgy hogy ilyen elégedett vagy a Neuzereddel (valószínűleg még soha nem volt egy igazán jó bringád), de attól még nem kell itt hülyeségeket írkálni, és másokat megalázni. Egy 100 kilós ember akármilyen bringát vehet magának...
És ezt úgy írom, hogy én egy 52 kilós lány vagyok, nem azért mert én is "dagadtságban szenvedek"....
Oké, 170akárhány centihez a 100kg tényleg sok.
De azért egy meglett férfinél a 100 kg nem sok. 185-200 centihez pláne nem.
Van egy tűzoltó ismerősöm, ő 105 kg, nem túl magas, kb 180 centi, de ez a tömeg izomban van inkább rajta, nem is látszik rajta nagyon a nagy súly. A 40 kg-os feszítővágót úgy emeli a feje fölé egy kézzel, mint én a papírzsepit.
Akkor most neki is szégyenkeznie kellene a testtömege miatt és hogy egy átlag najcer bringa összecsuklik alatta?
Azt nem írtad még hogy mire akarod használni.
Persze, vehetsz outit. Az a leghatásosabb, ám nem a legkényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!