Hosszú távra is kényelmes, de azért haladós kerékpárt szeretnék. Milyen fajtát javasoltok? Lehet pontos típust is. maximum 250 000 ig. 42/f 175 magas, 100 kiló.
1. A Neuzer mindig is tescos bringák felett volt. Éppen egy lépéssel. Sosem többel.
2. Outit nem érdemes most venned, mert nem tudod kihasználni. Elvben haladós, de most úgysem fogsz tartósan 25 km/h felett menni, alatta pedig nem számít az outi aero előnye. A pocakod miatt pedig nem éred el az alsó fogást. Vagyis eléred, de a pocakod miatt nem tudsz majd levegőt venni.
3. Outit egy kezdőnek sem javaslok. Inkább egy gravel, de 80 kg alatt azt sem fogod igazán kihasználni. A szélesebb gumin jobban fogod érezni magad.
4. Haladni akkor fogsz, ha megerősödsz.
21
Egyáltalán nem biztos, hogy pocakos a kérdező. Leht hogy igen, lehet hogy nem.
Viszont az jogos, hogy kezdőnek én sem outit ajánlanék. Már ha kezdő a kérdező, mert arról szintén ne mesett szó.
#23!
Az egyik reakciója alapján egyérteműen az.
A kérdés megfogalmazásából pedig kiolvasható, hogy nem rutinos bringás.
#25!
Bocs, de már ez a megfogalmazás is engem igazol.
Nekem egy BMC crossfire-em van, trekking, ha már be kell lőni valahova... Egyenes kormány, viszonylag egyenes üléspozíció, hozzá 32/622 gumik (elég keskeny), és megyek vele, mint a golyó. Az utazósebesség olyan 27 körül van (persze aszfaltminőség, szél, kisebb, szemmel alig látható lejtők is) befolyásolják). Rajta egy csomagtartó, azon egy féloldalas táska (vagy ha bevásárolok, egy böszme 2x20 literes, nesze neked aero). Általában nagyjából senki nem előz meg, legfeljebb elektromos rollerral, én meg nem győzöm kerülgetni az előttem haladókat. Ritkán van olyan szerencsém, hogy valaki hasonló tempót menjen előttem, de ha tudom magam húzatni, akkor a 30-as tempó sem gond. Napi 25 km-t megyek vele.
Most olyan 95 kiló lehetek a 180 centimhez, de voltam már 115 is, akkor is bicajoztam, a gépnek semmi baja, se defekt, se nyolcas, se tojás, se küllőtörés, se semmi.
Tehát trekkinggel is lehet haladni (szarv nélkül), nagy súlyhoz sem kell feltétlen széles és duplafalú, defekttűrő belső és külső, és lehet vele lendületesen haladni.
3,4,6 meg mittudomén még melyiket írtad te.
Nagyon beteg vagy.
A kérdező "túlzott" elhízása még menthető. de a te elmeállapotod szinte végleges. Vagy gyere le a szerről és pár év alatt kitisztulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!