Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpárt vegyek?

Milyen kerékpárt vegyek?

Figyelt kérdés

Orvos ajánlására nagyjából fél éve kezdtem el napi szinten biciklizni most kb napi 20-30 kmnél tartok és ezt a napi km-t szeretném előbb utóbb megduplázni,de a mostani biciklimet le kell hogy cseréljem,ez egy kb 15 éves csepel cruiser,elég kényelmetlen és alkalmatlannak is tartom ilyen használatra.

A lényeg hogy kényelmes és megbízható legyen,mert a napi 90-100 km letekerése is tervbe van,persze az már nem állandó jelleggel hanem gondolok itt versenyre,túrára stb-re,a napi szintű amire szeretnék rá állni az napi 50-60 km, ezt bírja ki a bicikli meg legyen kényelmes is amennyire lehet.

Már sokat olvastam erről,sok biciklit megnéztem,érdeklődtem stb de úgy gondoltam hogy mivel (számomra) egy nagyobbnak számító összeget akarok most biciklire költeni (200-300 ft között) így annyi "fáradtságot" még megteszek vásárlás előtt hogy kiírom ide ezt a kérdést.

2023. júl. 5. 15:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
2 nagy gond van vele: az elavult, béna váltórendszer (tourney) és az acél merev villa. Ennyi pénzért a decathlonban már kapsz karbon villás, modernebb váltórendszerű gépet. [link]
2023. szept. 6. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!