Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpárt vegyek?

Milyen kerékpárt vegyek?

Figyelt kérdés

Orvos ajánlására nagyjából fél éve kezdtem el napi szinten biciklizni most kb napi 20-30 kmnél tartok és ezt a napi km-t szeretném előbb utóbb megduplázni,de a mostani biciklimet le kell hogy cseréljem,ez egy kb 15 éves csepel cruiser,elég kényelmetlen és alkalmatlannak is tartom ilyen használatra.

A lényeg hogy kényelmes és megbízható legyen,mert a napi 90-100 km letekerése is tervbe van,persze az már nem állandó jelleggel hanem gondolok itt versenyre,túrára stb-re,a napi szintű amire szeretnék rá állni az napi 50-60 km, ezt bírja ki a bicikli meg legyen kényelmes is amennyire lehet.

Már sokat olvastam erről,sok biciklit megnéztem,érdeklődtem stb de úgy gondoltam hogy mivel (számomra) egy nagyobbnak számító összeget akarok most biciklire költeni (200-300 ft között) így annyi "fáradtságot" még megteszek vásárlás előtt hogy kiírom ide ezt a kérdést.

2023. júl. 5. 15:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Fitness kerekpar.

De orszaguti is jo, hamar megszokod a kormanyt. Nekem elsore is furcsa volt, de kiprobaltam, par ora alatt meg szoktam

2023. júl. 6. 10:08
 12/21 anonim válasza:
Cube Nulane Pro, nagyon ajánlom. :)
2023. júl. 15. 00:48
 13/21 A kérdező kommentje:
CUBE Aim Pro 29 (2022) Kerékpárról valakinek van tapasztalata,véleménye?
2023. júl. 20. 12:31
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
13: de miért vennél aszfaltra mountain bike-ot? 20-30 km még oké vele, de 90-100 km-en vért fogsz pisilni az 50-es rücskös gumival, ráadásul az áttételei is dombokra vannak, nem sík útra, szóval még lassú is leszel.
2023. júl. 20. 12:51
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha nagyobb tavokat akarsz, akkor fitness kerekpar kell neked
2023. júl. 20. 13:40
 16/21 A kérdező kommentje:

igen igaz a márkát és az árát néztem,12-es írta a CUBE Nulande Pro-t tetszik,jókat írnak róla és elhiszem hogy nagyon tetszik neki is és köszönöm hogy leírta a véleményét de közel fél millióba kerül 469-ért láttam,de én max 300-ig gondoltam,most nem mondom ha nagyon nagy az eltérés a 300 és a 350 ezer ft-os bicikli között akkor nem fogom meg venni a drágábbat de a 469 ezer ft az már nem az én pénztárcámhoz mért összeg,igazság szerint 200-300 ezer a limit és használt dolgokat nem szeretem akkor inkább legyen kicsit drágább de új legyen.Fitness kerékpárok között ajánlották ezeket,kinek mi a véleménye róluk?

Merida Speedert

Giant FastRoad SL 3

az utolsó már egy nagyon nagyon határ eset,de ha sokkal jobb a többinél és nem csak a betűket kell kifizetni akkor szóba jöhet.

CUBE Nulane (2023)

2023. júl. 23. 11:18
 17/21 anonim ***** válasza:
tudom hogy sokba kerül, de ha ez a hobbid, és jobb élményt akarsz, kicsit többet kell szánnod.
2023. júl. 23. 12:30
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Annyiba változott a helyzet,igazatok volt..sok az a napi km amit terveztem..elég lesz az a 20-30 esetleg a 40 km is,és évente 1-2 szer valami nagyobb túra.Ahogy ajánlottátok is maradok a fitness kerékpárnál de viszont az összeg még mindig véges tehát az a 2-300.000ft közötti jöhetne szóba,de mint az előző válaszomban is itt is hozzá teszem hogy ha most sokkal jobbat kapok +50.000ft -ért akkor annyit hajlandó vagyok még rá adni.

Ahogy itt a hozzászólásokat olvastam itt többen is komolyan érthetnek hozzá,meg nyugtatna ha ebben az ár szegmensben tudnátok ajánlani az árhoz képest egy jó vételt.előre is köszönöm a válaszokat.

2023. aug. 19. 11:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Konkrét darabot nem tudok ajánlani (annyira sajnos nem értek hozzá: :( ), de pl. itt körülnézhetsz:

[link]

És ugyan még nyár van, de nem árt előre gondolni az esős időkre. Ha minden nap tekerni szeretnél télen-nyáron, akkor jó ha van sárvédő a kerékpáron. A fitness típusokon alapból nincs, de ha vannak felfogatási pontok, akkor érdemes rátenni.

2023. aug. 19. 17:58
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!tudom,tudom,többen írtátok hogy ha komolyan akarom csinálni akkor többet kellene rá szánnom,de sajna a keret az továbbra is adott,most jellenleg ezen agyalok GIANT ESCAPE DISC 3 ennek biciklinek mik lehetnek a hátrányai?nagyon érdekelne a véleényetek,előre is köszönöm.
2023. szept. 6. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!