Mi a véleményetek erről a kerepárról? (Bianchi)
Kezdőbb szinten vagyok, sportoláshoz és kikapcsolódáshoz szeretném. Tervezetten heti háromszor mennék vele 40-50 km/alkalom. Súlya miatt szeretnék fitnesz kerékpárt, a crosstrekkinget elvetettem.
Más ajánlást is szívesen fogadok, ár tekintetében ez a max.
Előre is köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Aki használt ilyen jellegű kerékpárt, mennyire kényelmes a kikapcsolódásra szánt kerékpározásra is?Sokkal kényelmetlenebb mint egy crosstrekking?
Én megmondom őszintén nem próbáltam ilyet, de a vázgeomtria elég kényelmesnek tűnik.
Amúgy ilyen jellegű kérdéseket érdemes nagyobb taglétszámú bringás FB csoportokban feltenni, sokkal hasznosabb mint itt. :)
7: Már akinek. Nekem például nem elég, mert nagy termetű vagyok, és viszonylag sokat tekerek meredek utakon. Nem tudom, a Sora miért lenne előny, ha szűkebb áttételtartományt ad, és ugyanaz a minőségi szint.
A Merida egyetlen előnyének a karbon villát látom. Gagyibb a fék, a hajtómű, a kerékagyak.
A Kellys nem rossz, és úgy látom, hogy olcsóbb, de ez is csak 1:1 mászó áttételt ad. A kerekei elavultabbak, keskeny, nem tubeless ready a felni. Ezek felett eljárt az idő.
A Bianchi ilyen téren korszerűbb, és szerintem értékállóbb. Én azt választanám a három közül.
Az 1:1 mászó áttétel bőven elég.
Én 14 évesen egy régi csepel kb. 16kg-os acél országútival amin 1:1 -es áttétel volt és simán felmentem vele a 10-12 %-os emelkedőkön, és nem vagyok élsportoló.
Szerintem a nem tubeless ready felni nem hátrány, simán lehet bringázni ezzel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!