Kerékpárszakértők! Mi a veleményetek erről a magyar bringáról? (Kruz bike company)
Nemrég találtam rá, erre a magyar cégre és nagyon megtetszettek a kerékpárjaik stilusa, bevalom öszintén beleszerettem, ebben az árkategóriában nem találtam még ennél szebb kialakitást, azonban sajnos a technikai részében annyira nem vagyok otthon így ebben kérnék tőlletek némi véleményezést, hogy mennyire éri meg egy ilyen kerékpár ezt az árkategóriát illetve, hogy maga a termék olccsóságának van e valamilyen hátulütője.
Ha egyéni veleményeket (google vélemény) olvasok a neten szinte mindenki nagyon megvan elégedve már már kivételnélkül, marketingszerűen így nem vagyok benne bízos, hogy ezek valós visszaígazolások, vagy tényleg ilyen jó kerékpárt sikerült alkotniuk.
2
Igazságszerint a linken szereplő modelt már hosszabb túrákra, illetve hegyi kerékpározásra alkalmasként hirdetik.
Ezzel se hegyre nem mész fel, max. egy dombra. Szerintem ők is úgy értik, csak valahogy el kell adniuk és hülyén nézne ki ha azt írnák, hogy "dombnak fel", pláne, hogy azt már ellőtték a 3 sebességesnél (amivel meg dombra se mész fel, de meg kellett különböztetni valamivel az 1 sebességestől).
Hosszabb túra dettó. Bár kinek mi a "hosszabb". Van, akinek már 10km is egy "hosszabb túra".
Szóval a lényeg: ez városi használatra való a 7 sebsséges is, de városon belül se gondolj a budai hegyekre vagy a Citadellára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!