Mit ajánlanátok nyárra, rövidnadrág alá kerékpározáshoz?
... és mivel neked kétszer volt és ott, ezért logikus, hogy máshol nem lehet senki másnak se...
Itt leírják és mutatja, hogy hol mindenhol lehet kullancs: [link]
Egy rövidnadrág soha nem véd kullancsok ellen, sőt a leghülyébb tanács, amit eddig hallottam kullancsok elleni védekezésként. Tökmindegy, hogy testhezálló.
Kérdező: vannak kullancsriasztó krémek, sprék is, azokat használhatod a ruhán is és a bőrödön is.
Jah, csak a biciklis nadrágot nem arra írtam, hanem a többi felsorolt kritériumhoz…
Jól szellőzzön ne melegítsen…
Azt is leírtam, hogy használjon kullancsriasztót, meg nézze át magát ha kijön olyan helyről, arról már nem tehetek, hogy nulla a szövegértésed.
Ha már arra se emlékszel, hogy mit írtál, akkor baj van. Segítek:
"Szoros biciklis nadrág alá nem megy be a kullancs." és aztán linkelted a decathlonos r ö v i d nadrágot... majd a szúnyogok elleni védekezésről kezdtél írni.
Örülök, hogy segíthettem felfrissíteni a memóriádat.
#16!
És bringázás közben hogyan kerül rád a kullancs?
#18!
Nem érted.
Aki teker, gyalogol, fut, szinte sosem lesz kullancsos.
Aki megáll, arra mászik fel. Főleg, hogy olyan helyen áll meg, amit szeret a kullancs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!