Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit ajánlanátok nyárra,...

Mit ajánlanátok nyárra, rövidnadrág alá kerékpározáshoz?

Figyelt kérdés
Olyan "harisnyát" keresek, amit nyáron a rövidnadrág alá tudnék venni az erdei kerékpározáshoz, és ami megvédene a kullancsoktól. Mindenhol csak lábmelegítőket találok, de itt pont az lenne a lényeg hogy jól szellőzőn, ne melegítsen, de a kullancsoktól és a többi "terroristától" ( szúnyogok, méhek, egyéb gonosz bogarak)megvédje a lábam, de ne kelljen hosszú nadrágot viselnem.
2023. máj. 15. 21:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
Aha, szóval a kullancs a fenékben meg a combban szeret elhelyezkedni és nem a térdhajlatban meg a boka környékén? Ma is tanultam valamit.
2023. máj. 17. 09:22
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
Egy bringás esetében a térdhajlat és a boka eléggé igénybevett területek, csóri kullancs nem tud kényelmesen táplálkozni ott bringázás közben, még ha egyébként tenné is, életemben 2* volt kullancsom, mindkétszer a fanszőrömben.
2023. máj. 17. 13:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Fiamnak volt egyezer a fülében, vagyos hát a hallójárata bejáratánál, de ő birkák közt hempergett hozzá.
2023. máj. 17. 13:37
 14/20 anonim ***** válasza:
36%

... és mivel neked kétszer volt és ott, ezért logikus, hogy máshol nem lehet senki másnak se...

Itt leírják és mutatja, hogy hol mindenhol lehet kullancs: [link]

Egy rövidnadrág soha nem véd kullancsok ellen, sőt a leghülyébb tanács, amit eddig hallottam kullancsok elleni védekezésként. Tökmindegy, hogy testhezálló.

Kérdező: vannak kullancsriasztó krémek, sprék is, azokat használhatod a ruhán is és a bőrödön is.

2023. máj. 17. 14:56
 15/20 anonim ***** válasza:
51%

Jah, csak a biciklis nadrágot nem arra írtam, hanem a többi felsorolt kritériumhoz…

Jól szellőzzön ne melegítsen…

Azt is leírtam, hogy használjon kullancsriasztót, meg nézze át magát ha kijön olyan helyről, arról már nem tehetek, hogy nulla a szövegértésed.

2023. máj. 17. 15:25
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Ha már arra se emlékszel, hogy mit írtál, akkor baj van. Segítek:

"Szoros biciklis nadrág alá nem megy be a kullancs." és aztán linkelted a decathlonos r ö v i d nadrágot... majd a szúnyogok elleni védekezésről kezdtél írni.

Örülök, hogy segíthettem felfrissíteni a memóriádat.

2023. máj. 17. 16:34
 17/20 anonim ***** válasza:

#16!

És bringázás közben hogyan kerül rád a kullancs?

2023. máj. 17. 17:27
 18/20 anonim ***** válasza:
56%
Vannak emberek, akik erdőben, bokros területen bicikliznek. Ugyanúgy kerül rájuk, mint azokra, akik gyalogolnak, futnak.
2023. máj. 17. 17:35
 19/20 anonim ***** válasza:
51%

#18!

Nem érted.

Aki teker, gyalogol, fut, szinte sosem lesz kullancsos.

Aki megáll, arra mászik fel. Főleg, hogy olyan helyen áll meg, amit szeret a kullancs.

2023. máj. 17. 17:46
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2023. máj. 17. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!