Biciklis rövidnadrág futáshoz is jó? Vagy pontosan mitől lesz biciklis nadrág, amiért így kell hívni, nem pedig mondjuk edző nadrágnak vagy futó nadrágnak?
Figyelt kérdés
Tudom van sok, aminek a fenék része extrásabb kialakítású, külön párnázott vagy ilyesmi, hogy kényelmesebb legyen ülni a biciklin. De most nem ilyenről van szó, ezekben futni is lehet?2022. máj. 4. 10:00
1/9 anonim válasza:
Ami párnázott, az nem egészen alkalmas futásra....
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, ezért direkt beleírtam, hogy nem párnázottról van szó. Nem értem, hogy mi miatt biciklis nadrág a neve.
2022. máj. 4. 10:38
3/9 anonim válasza:
Mutasd, milyen bicajos nadrágra gondolsz? Sima tapinaci? Vagy milyen?
4/9 B2man válasza:
Szerény ismereteim szerint a biciklis emelt derekú...
5/9 anonim válasza:
3-as voltam..
Azért kérdeztem, mert van ilyen bicajos rövidnadrág is...
Ez lehetne akár túranadrág, vagy futáshoz is tök jó.
6/9 anonim válasza:
Attól, hogy feszülős, még ne hívjuk kerékpáros nadrágnak!
A kerékpáros gatyókban van betét. Ez a betét kerékpározáskor jó, de futásnál nagyon zavaró! Olyan mintha rendesen be lennél sz..a Betétes biciklis gytyában ne fuss! Vagy felőlem futhatsz is, de nagyon kényelmetlen lesz!
A betét nélküli feszülős nadrágokban meg azt csinálsz amit akarsz. Futhatsz is,meg úszhatsz is, meg füvet is nyírhatsz.... meg el is szívhatod :D
7/9 anonim válasza:
Mindegy, mit írnak rá, a lényeg, hogy ne lobogjon, akkor lehet benne jól futni és jól biciklizni. De biciklihez azért nem árt a betét.
8/9 anonim válasza:
Én futónadrágban bicajozok. Nem szeretem a betetest.
9/9 anonim válasza:
En meg halászgatyóban futok meg bringázok is, mert kvára nem szeretem a tapinacit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!