Megsülök nyáron, ha biciklis nadrágra felveszek egy
rövidnadrágot?
Figyelt kérdés
És ha aláöltözős trikóra felveszek egy normál pólót?
2015. ápr. 17. 21:09
1/9 Mr. S válasza:
minek akarsz rétegesen felöltözni 40fokban?
2015. ápr. 17. 21:25
2/9 A kérdező kommentje:
nem akarnék, de nagyon rosszul áll rajtam a feszülős ruha, nem bírnám (eleinte) elviselni :D
vagy van olyan ami lazább, nem testhez simuló?
2015. ápr. 17. 21:41
3/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen lesz a nyár.
Ha hűvös, lehet, kevés is lesz, ha kánikula, még egy póló is sok...
2015. ápr. 17. 21:41
4/9 Mr. S válasza:
akkor hagyd ki a feszülős ruhákat
2015. ápr. 17. 21:43
5/9 anonim válasza:
Tegnap felvettem egy rövidgatyát a bringás simulósra, de csak mert terepezni mentem és nehogy valami bokor kiszakítsa. Igaz csak 27 fog volt de majdnem megrohadtam benne. :D Egyébként régebben én sem húztam volna fel, de megbarátkoztam vele, meg kell a párnázottsága az outira. Egyébként van egy olyan béléses nadrágom, ami nem simulós, de az is 2 éves és azóta nem láttam sehol (turkálós) 20/F
2015. ápr. 17. 23:59
6/9 anonim válasza:
Én mindig veszek a béléses rövidgatyámra egy bővebb rövidgatyát, nem lesz tőle semmivel melegebb, nem értem miért írja az előző. A feszülős gatya az, ami megtartja a test melegét, az hogy van felette egy laza gatya semmit nem számít. Alápóló viszont minek kell? Az pont hogy hideg időben jó, nyáron felesleges, vegyél sima pamut pólót.
2015. ápr. 18. 03:08
7/9 anonim válasza:
nem csak cicanaci létezik ám a világon...
2015. ápr. 18. 17:18
8/9 anonim válasza:
Én is szoktam a párnázott gatya fölé venni egy szellőseb (elvileg MTB-hez van, de tökmindegy) rövid nadrágot, leginkább azért mert nem szeretem, mikor a feszülős gatyóban dudorodik a p*csöm. Alsógatya ilyenkor úgy sincs rajtam, úgyhogy nincs rajtam semmi plusz ruha.
Felülre én sem értem, hogy minek öltöznél rétegesen, egy sima mez megteszi (Lidliben pont most van fillérekért) ha nem szereted hogy feszül (mint én sem) akkor vegyél 1-2 mérettel nagyobbat.
2015. ápr. 18. 17:45
9/9 anonim válasza:
ÉS az nem ciki, ha a lazább rövidgatya alól kikandikál a feszülős betétes szára?
Kicsit én is idegenkedek a feszülőstől, mert domborodik itt-ott ahol nem kéne. De attól tartok ha erre ráveszek egy rövidebb gatyát, az meg még hülyébben nézne ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!