Agy dinamós kerékpárra hogyan lehetne fel tenni egy analóg km órát?
Ha csak szamlalo kell, akkor vannak kullore rogzitheto tuskevel mukodok is.
Ha sebessegmero, akkor miben jobb az analog? Az alapbol nem jegyez meg semmit. Egy normalis digitalis se nem felejt el semmit ha ki is veszed az elemet egy rovid idore, se nem azik be, es a magnes se esik le csak ugy, ha rendesen rogzitve van. Kitalalt problemara keresel 'megoldast'.
Hol van az a küllőre rögzíthető tüskés számláló?
Ezer éve nem láttam sehol.
Inkább az lehet a bajod, hogy az 1-2 ezer forintos vackokat preferálod, sajnálod a pénzt egy megbízható órára. Nekem Cateye velo wireless van, még csak nem is vezetékes, 5000km-et mentem vele elemcsere nélkül, nem gondolkodik, azonnal mér, pontosan mutat mindent.
Igen, lehet furcsa neked, de a 10000 forint alatt kapható órák 90%-a csak dísznek jó.
Úgy érted: a digitális azért megbízhatatlan, mert bármikor törlődhetnek azok az adatok, amelyeket az analóg nem is tárol?
De akkor.miért nem veszel egy olcsó Brytont? Nincs mágnes, nincs elemcsere -és a tárolt adatokat egyszerűen átmásolhatod PC-re és archiválhatod az idők végezetéig?
Tényleg nem okoskodni akarok. kell egy jó vezetékes óra max 10000 Ft ért.
A cateye nem csúcskategóriás mity és mity2-je napi használat esetén legalább 1 de inkább 2 évig egy elemmel elketyegett.
Elemcserekor az alapbeállításokat és az összkilométert tárolta.
A kerék kerületét mm pontossággal be lehetett állítani.
Beázásra sem volt hajlamos.
A drót miatt nem volt "adatvesztés" ha egyébként a mágnes és az érzékelő jól volt felszerelve.
a foglalatból ki lehetett pattintani, így magaddal vihetted. (nem más szedte le a magára hagyott bringáról.)
Mindezt már tudta 25 évvel ezelőtt!
Mi kell még ennél üzembiztosabb?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!