Valcsi az, hogy ha nem akarom hogy elmenjen a kedvem a bringázástól, akkor minimum 400-ért kell nézelődnöm? De akkor kik azok akik megveszik a 250 000-es gépeket? Outi
ma 21:24
Fordítok: valószínűleg.
#3 köszi, bár közben én meg arra jöttem rá, hogy valcsi=valid :D Bár egy angol szót lebutítva magyarosítani elég érdekes.
Szerintem.
Mi az a valcsi ?
Magyarul írj köszi
Hallod a felvetésed nevetséges és ostoba. Ha ezen múlna a dolog, hogy kinek milyen drága bicaja van, akkor lehet nem sokan tekernének. Sok múlik a bicajon ez igaz, de lehet neked drága bicajod, ha nem bírod a tekerést, mert nyeszlett vagy akkor a drága bicajjal sem fog semmi változni. Sok olyan embert látok, akik beöltöznek a drága rucikba meg felpattannak a fél millás/millás bicajra és letekernek 10 km-ert, majd beteszik a kocsiba a cuccot és ennyi. Tipikus "körbetekertem a Balatont fószerok", akik utána posztolnak képeket a kocsiból készítve, hogy tényleg "körbetekerte" :D
Amikor még vagy 20 éve elmentünk Balaton kör tekerésre volt egy sima 30 ezer forintos montim , másnak sem voltak menő bicajai mégsem nézte senki, hogy mivel teker a másik ember csak tolja neki. Igaz ekkor, még nagyon kevesen tekertek a Balaton kör bicajos utain, majd elkezdtek megjelenni a "menő" bicajosok és ők is tekerni akartak és az elmúlt 5 évben tele van idiótával az egész bicajos út.
De mondok valamit, mikor nekem , még mindig nem volt menő drága bicajom , de mások már elterjedten menőztek ilyen tömeg rendezvényeken drága bicajokkal. Elmentük Balaton körre ismét, nos én az akkori mezei 26-os montimmal az első tízben értem körbe a Balaton-on, mert olyan brutális ellenszél volt, hogy a menő bicajosok inkább felültek vonatra, mert nem bírták a szelet :D Igaz nem verseny volt, de több, mint 500-an vettek részt ezen az eseményen! Persze azóta, már nekem is komolyabb gépem van, de ezzel azt akartam szemléltetni, hogy maga a nyers erő a lényeg és nem a bicaj ára!
55 ezer forintért vettem egy bmc crossfire-t használtan tavaly. Imádom.
Ok, a bicaj sem 55-öt ér, hanem használtan is a többszörösét, de messze nem 400K feletti régióban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!