Mely az a minimum árkategória amennyiért nem kapok bóvli minőségű kerékpárt újonnan?
Esetleg megkérni valakit,aki ért hozzá?
Én ilyen árban használt bringát vennék.
Az újról sem fogod tudni eldönteni,hogy az most jó vagy nem,ha a használtról nem tudod.
KTM, Merida,Gepida,Kelly's,Cube, Mali,Scott stb...
Nézelődj bringás csoportokban Facebookon, rengeteg információt össze lehet szedni,meg kérdezni is lehet.
Nézegettem a bicajokat mostanában. Ha árérzékeny vagy, akkor tényleg inkább használt kerékpárt vegyél.
Amiket én néztem, azok 130-160 körül vannak, hidraulikius tárcsafékes, teleszkópos, ilyesmik. Basic biciklit 80 ezerért, újat, biztos hogy nem vennék. Maximum arra valók hogy a hétvégi házba tartsd, és ha kimentek hétvégén, eltekerj vele a közeli kisboltba sörért.
Ha sportcélzattal veszed, és beleteszel pár ezer km/év, akkor érdemes jobbat venni. Ha pl munkába járáshoz veszed, és benne lehet a pakliban hogy ellopják, akkor is célszerűbb használtat venni.
Olcsó új bicót én semmiképpen nem vennék, 1-2 év és dobhatod a kukába. Sajnos jártam már így, mire vettem egy normálisat drágábban, ami évek óta kifogástalan, rengeteg kilométerrel.
4:
Egész életemben ilyen olcsó kategóriás bicajjal jártam ezidáig, körbetekertem a Balatont, a Fertő tavat többször, 1200 km-es túrán is voltam, illetve most egy ilyennel járok munkába, igaz csak 9 km-re, a jelenlegi bringám 2004-es és akkor 55 ezerért vettem.
8, azért a 2004es ár meg a mai...
53ezer volt akkor a minimálbér,most meg 167.
Annyiból ma is lehet venni egy egész rendes bicót,ami kibírja rendes karbantartás mellett azt amit leírtál.
Én használtan vettem egy KTM-et kb 8 éve,70-ért.Alsó kategória,de nekem tökéletesen megfelel.
Kb olyan szinten használom mint te,nekem sincs vele semmi gondom.
Most kb 2x ennyi ugyanaz a típus használtan.
Szóval nem volt az olyan olcsó akkor sem, most sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!