Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mely az a minimum árkategória...

Mely az a minimum árkategória amennyiért nem kapok bóvli minőségű kerékpárt újonnan?

Figyelt kérdés
Férfi normál városi vagy MTB vagy trekking kerékpárt vásárolnék újonnan hol kezdődnek ezeknek a bicajoknak az árkategóriája amiért viszonylag egy normál kerékpárt kapnék. Használtan azért nem merek kerékpárt venni,mert nem értek annyira hozzá,hogy mikre kell odafigyelni, attól félek ha használtan vennék akkor lehet,hogy átvernek.60-70 ezerért már lehet újonnan venni normál kerékpárt? Melyek azok a márkák melyek "megbízhatóak" és melyek amelyeket kerülni kellene?

2021. máj. 10. 08:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

9:

Azért nem stimmel, amit írsz, mert 2004-ben magyar fizetéshez viszonyítva drágábbak voltak a bringák, mint most, az akkori 55 ezres bringa nagyon belépő szint volt, csak Metro, Tesco bringák voltak 30 ezer körül ennél olcsóbban (új árakról beszélek). Szóval inkább a mai 80-100 ezres minőségéről beszélünk. Akkoriban azt mondták a hú de kerékpárosok, hogy 100 alatt nincs használható új bringa, ma 200-300-at mondanak.

Egyébként a legalapabb agyváltós vagy egy tányéros új Csepel bringával is simán lehet közlekedni, nem esik szét 1-2 éven belül, csak nyilván nehéz és nem túl kényelmes. Olyan 80-ért megkapod. Felette pedig 130 körül vannak elfogadható városi használatra szánt Decathlon-os bringák.

2021. máj. 10. 14:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Most az a kérdésed, hogy mi az az ár, amiért nem kapsz?
2021. máj. 10. 14:03
 13/18 anonim ***** válasza:

11, lehet én emlékszem rosszul.

Az Auchanban vettem 18ért 2005ben egy montit,az volt a legolcsóbb.

Ilyen boltba járósnak vettem,meg akkor gondoltam nem feccölök többet bele, hátha nem is használom.

Hát...az a kategória a kerékpárok alja.

Kb semmit nem lehetett beállítani rajta.

A háromszorosáért már akkor egész jókat árultak.

Olyan hulladék,hogy boltba járáson kívül semmire sem jó.

Egyszer mentem el vele 30 km-t.

Na... sírva toltam.

Azóta már csak a Tiszára járok le vele nyáron, de sose zárom le, hátha végre ellopják 😆

2021. máj. 10. 14:21
 14/18 MGéza ***** válasza:
60-70k forintért hulladékot kapsz újonnan, verd ki a fejedből. Nézegesd inkább a testbike bolhapiacot vagy a jófogást. Mondjuk nem egyszerű vázméretben is passzolót kapni, de nem lehetetlen. Mondjuk igazán normálisat használtan sem kapsz 100-120k alatt, de elő-előfordul néhány normálisabb darab ez alatt is. Váltót kell a legjobban figyelni, lehetőleg ne menj Acera felszereltség alá, ennyiért hidrofékkel szerelt ritka, 100k alatt meg egyenesen nincs is.
2021. máj. 10. 16:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Leggagyibb Peerles indiai nyomoronc repedős váz , törős műanyag -pedál-fék-ülés-valtokar, nyereg papír boritás fűzőkapoccsal , genbao valtó, noname gumik - canti , szegecselt alukerék volt akcios 16000 2006-7ben .Vettem egyet unalmamba . Galaxy ami vfékes alukaros Shimano Tourney s 2010 Ósen 18000 kifutós . Decaban akkor 30 pár ezer stabilan a rockrider 340, 69 ezer az akcios 520 huzalos tárcsás. 100 akkor mar jo indulo összeg volt ismert néven nem multi sportláncosban ...
2021. máj. 10. 16:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Új trekkungben a Benger Scirocco 28 a tuti , akciosan 95 E normal pedig 145 E . Ettől olcsóbb ket helyen van kerekparcity.hu / webbicikli .
2021. máj. 10. 16:47
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
3-400 környékén már elképzelhető, hogy ki tudsz fogni egy normális darabot.
2021. máj. 10. 17:03
 18/18 anonim ***** válasza:
37%
2-250 E Genesis van tuti esetleg akciós cube 29es is .
2021. máj. 10. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!