Van itt olyan ember, akinek torney váltós bringája van, mégis meg van elégedve vele?
Ugy erted Tourney?
Azzal van szerelve a bringam, varosi os-monti, semmi bajom vele.
Mi a kerdes?
Nem rossz, csak az olcsó kategória és ennek megfelelően kell kezelni. Sokan azt gondolják (mert nem értenek hozzá) hogy a váltók ugyanazok és csak pénzelehúzás a drágább váltó. Aztán amikor felraknak egy tourney váltót és nem úgy működik mint egy xt akkor megy a sírás hogy szar a tourney.
Nekem egy db tourney váltóm van, egy 13 éves TREK cross biciklin. Alivio volt rajta az tönkrement és csak tourney volt a boltban, felraktam hát azt, mondom majd lecserélem később ha nagyon rossz lesz. 10 éve megy rendesen. Városi használat, kicsi túrázás, még Balaton kör is volt benne. Persze nem ez a fő biciklim és nem veretem vele mint az állat.
Ha arra használod amire való, nem gyepálod, és szépen karban van tartva, rendszeresen tisztítva, kenve, akkor jó a tourney is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!