Szobabiciklitől vastag lesz az ember combja?
Ha kényelmesen csinálgatod, akkor semmi nem fog történni.
A combod meg a zsírtól vastag.
A zsírból épül az izom, és mivel az izom kisebb helyet foglal mint a zsír, vékonyabb leszel!
De egyetértek #2-vel, ha csak kényelmesen tekeegeted semmire nem mész. Javaslom találj egy sportot ami tetszik.
Én is fogyni szeretnék, eddig nem szerettem sportolni, de most rátaláltam a röpire és imádom.
NE erőltesd rá magad semmire. Tudtad, hogy minden nap 1 óra séta milyen hatékonyan égeti a zsírt?
Mellesleg ha fogyni szeretnél előbb az étkezésben keresd a hibát. Javaslom, hogy számold a kalóriákat egy alkalmazással, és gyorsan fognak lefelé menni a kilók. Mivel elég nagy súlyról indultam (90) így hamarabb beindult nálam a fogyás, és 1.5 hónap alatt 5 kilót fogytam, csak a számolással. Most pedig hogy találtam egy sportot ami tetszik és szívesen csinálom így még könnyebben fog menni!
Ne add fel, csak a cél a lényeg! :)
#6 vagyok
A 68 egy tökéletes testsúly, de ahogy te érzed. Igen, betegséggel nehéz is fogyni, de nagyon ügyes vagy hogy nem adtad fel, és csak így tovább, meg lesz az eredménye!
Ha tudsz közben olvasni, akkor az egy sétával érhet fel...
Szerintem vagy csináld rendesen, normális pulzussal, vagy ne, mert így nincs sok értelme.
7: kedves tőled, aranyos vagy :)
8: mi a normális pulzus? az a bajom, hogy azt a napi fél-egy órát szeretném "értelmesebb" dolgokkal tölteni, mivel nincs sok szabadidőm, jó lenne multitaskingolni. talán videó nézés még belefér közben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!