Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért ítélnek el mert télen...

Miért ítélnek el mert télen bringával járok munkába?

Figyelt kérdés
Hobbi szinten kerékpározok télen nyáron munkába is azzal járok 7 km viszont családtagoktól is megkapom hogy megfázok meg télen nem lehet
2023. febr. 6. 18:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én mondjuk pont rendesen felöltözök munkába is. Nem elit cuccaim vannak, decathlon középes és felső kategóriás cuccait használom, de ilyen célra teljesen jó. Kb. 0 fokig elég 2 réteg, alatta 3. A felső réteg szélálló (túranadrág, softshell kabát).
2023. febr. 7. 09:34
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

11: hidd el, a Decás cuccok sok tekintetben jobbak és tartósabbak, mint az "elit cuccok". Vettem már vagyonért NW mezt, ami az elős úton kiszakadt. ezzel szemben a dekás mezeimnek kutya baja, pedig gázoltam már bennük tüskés bozótban is.

Az agyon árazott márkás cuccok ugyanazok a bóvli kínai szemetek, csak rájuk nyomnak egy szép logót és felárazzák pofátlanul. A Dechatlonban még a legolcsóbb aláöltözet is szuperül működik, 3.500Ft-ért vettem. A 6000-es már konkrétan a pro kategória. Egy NW vagy Endura aláöltözet 25-30 ezer Ft. Na ne vicceljünk már.

2023. febr. 7. 10:30
 13/17 Alex Fly ***** válasza:
@10: ezt most úgy írod, mintha a kerékpáros közlekedés kizárná azt, hogy az ember az időjárásnak és a tevékenységnek megfelelően öltözhessen...
2023. febr. 7. 18:08
 14/17 anonim ***** válasza:
13: nyilván nem zárja ki, de amikor a Körúton látok embereket mínuszokban tekerni farmerban meg szövetkabátban, akkor mindig elgondolkodom, hogy mennyire jó biznisz lesz a jövőben a fizetős orthopédia...
2023. febr. 8. 09:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem a munkahelyem csak 1,5 km-re van, de általában utána még elmegyek bevásárolni vagy ügyet intézni, ami össz. kb. 5-10 km. Semmi spéci bringás öltözékem nincs, alulra felveszek egy bélelt, thermo cicanadrágot, rá egy szabadidőnacit. Fölülre póló, egy polár pulcsi és egy rövidebb dzseki, amin nem fúj át a szél (vagy ha esik, akkor olyan, ami nem ázik át). Ezen kívül homlokpánt fülvédőnek és egy sapka, mert igazából csak a fülem szokott fázni, de az nagyon, meg sál, síkesztyű és két zokni bakanccsal. Ez így viccesnek tűnhet, de reggel 7-kor még igencsak hideg szokott lenni. Hazafelé meg lassan jövök, hogy ne melegedjek ki. Így a fülemen kívül nem szoktam fázni, csak tényleg úgy nézek ki, mint egy eszkimó. :)
2023. febr. 8. 13:03
 16/17 anonim ***** válasza:
El vannak kényelmesedve. Lehet, és kell is. Nem a podvát kell növeszteni télen!
2023. febr. 8. 18:09
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem váltottál téligumira és még csak hóláncod sincs..
2023. ápr. 3. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!