Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi volt legnagyobb sebesség...

Mi volt legnagyobb sebesség amit elértél bringázás közben?

Figyelt kérdés
Hol történt és mennyire érezted veszélyesnek?

#sebesség #Bringával
2022. júl. 10. 13:27
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
63km/h Jánoshegyről Gazadgrét felé de attól balra,az erdős beláthatatlan kanyaros részen.
2022. júl. 10. 13:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

58 km/h-el kapott el a traffi Bakonynána határában, 40-es táblánál.

Végül nem lett bünti, kidumáltam a rendőröknél.

2022. júl. 10. 14:04
 3/14 anonim ***** válasza:
Etyeken a filmstúdiótól lefelé 73 km/h. Balaton-felvidéken volt korábban 72 km/h. Ott csomagokkal, trekkinggel sikerült ezt elérni. Nem éreztem félelmetesnek. Jó bringával, jó gumikkal és fékkel, sima aszfalton én nem érzem veszélyben magam.
2022. júl. 10. 14:11
 4/14 TR75 ***** válasza:
Ötvennéhány, egy sima lejtőn itt, a nagy Alföldön. És nekem para volt.
2022. júl. 10. 16:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem igazán tudom, mert nincs sebességmérőm. Anno a párom montiján volt, az egyszer 55-öt mutatott lejtőn lefelé, erdőgazdasági úton, és síkon kb. 45-öt sprinteltem. Én 7 sebességes városit tekertem akkor.
2022. júl. 10. 16:37
 6/14 anonim ***** válasza:
70 körül, nem emlékszem pontosan.
2022. júl. 10. 16:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, zalai dombság, igazából lehet mentem gyorsabban is, de 80 fölé nem hiszem. Nem volt veszélyes, jó országútival mentem. Viszont vannak olyan útszakaszok, ahol az 50 is életveszélyes.
2022. júl. 10. 17:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Én dombon felfelé megyek olyan tempót, mint más lefelé :D Múltkor is megkaptam, hogy gyorsabban tekerek felfelé, mint ők, ahogy gurulnak lefelé... amúgy szerintem meg volt már a 80 is simán nagy lejtőn megtekerve. Viszont itt nem is volt, akkor veszély érzetem, mint amikor kb. 40-45-ös tempóval megcsúsztam egy kanyarban a kavicson, ami fő úton történt, na ott ha elfekszem, akkor az egy dolog, hogy szarrá horszolom magam, de még lehet kocsi is át hajtott volna rajtam, eddig ez volt az a helyzet, amikor megemelkedett a hasamban az a bizonyos félelem érzés és csak a mák volt, hogy valahogy megfogtam.
2022. júl. 10. 18:23
 9/14 anonim ***** válasza:
60-70 között a 67-es úton Simonfától Kaposvár felé. Csattogtak a füleim a menetszéltől és rajzolt a kaka a bugyiba. Sisak óne, 22 éves Neuzer 26-os montival rücskös gumikkal. Azóta vannak jobb kerékpárjaim is, de nem szoktam 45-50 fölé menni sosem, nem vagyok az a csapatós fajta, elcsorgok szépen lassan, ígyis odaérek mindenhova.
2022. júl. 10. 21:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem mértem soha, de szerintem lejtőn is max. 40 környéke lehetett.
2022. júl. 11. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!