Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért ítélnek el mert télen...

Miért ítélnek el mert télen bringával járok munkába?

Figyelt kérdés
Hobbi szinten kerékpározok télen nyáron munkába is azzal járok 7 km viszont családtagoktól is megkapom hogy megfázok meg télen nem lehet
2023. febr. 6. 18:06
1 2
 1/17 anonim válasza:
65%

Táposak,én már kisgyerekkoromtól kezdve mindenhova kerékpárral járok. Miért szólnak bele, mindenkinek a saját felelőssége.

Gondolom te se mondod nyáron h ne autót használjon mert megolvad az autóban

2023. febr. 6. 18:21
 2/17 anonim ***** válasza:
34%
Nem hiszem, hogy elítélnének. Engem max. azért szoktak kiröhögni, mert úgy beöltözök a pár kilométeres távra, mint egy eszkimó. :)
2023. febr. 6. 18:37
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Én futni járok heti 4x, időjárástól függetlenül. Család, munkatársak rendszeresen megjósolják, hogy hihetetlenül nagyon beteg leszek amikor megtudják, hogy bizony most télen, 3 fokban és esőben is elindulok. Na most amíg ők 2-3 náthát besz*opnak telente én köszönöm, jól elvagyok, az elmúlt 5 évben 1x voltam beteg, az is a retek covid miatt. Elgondolkodtató.
2023. febr. 6. 18:57
 4/17 anonim ***** válasza:
60%
Azért, mert ezzel igazolják a lustaságukat.
2023. febr. 6. 19:20
 5/17 anonim ***** válasza:
84%

Nem hiszem, hogy az elítélés a jó szó. Amúgy meg egyszerűen nem értenek hozzá, mert soha nem próbálták.

Rám is furán néztek reggel, hogy -7 fokban tekertem. Mindenkinek el kell magyarázni, hogy nem fázok. :)

2023. febr. 6. 19:20
 6/17 anonim ***** válasza:
73%
Én ezen a télen ma másodszor jutottam oda, hogy nem akartam a mínusz 7 fokban tekerni, inkább busszal mentem. (A másik alkalom az volt, amikor ónos eső esett, de akkor meg gyalog seggre estem, azóta is alig tudok járni. :( )
2023. febr. 6. 19:51
 7/17 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk csúszós út esetén tilos is bringázni a telephelyen belül. Ilyenkor el se indulok. Ezen a télen itt még nem volt rá példa. A hidegben igazából az öltözködést utálom, illetve három réteg ruha már érezhetően lassít, de azért ki lehet bírni. Én élvezem a kihívást, amit a hidegben tekerés jelent, bár az a 20 perc elég belőle, amíg beérek. 30-40 percnél hosszabb tekerést én se vállalnék már ilyen időben.
2023. febr. 6. 19:56
 8/17 Vans$ válasza:
72%
Én letettem télre de csak mínuszba ,mert annyit mondták régiek úgy járok mint ők majd öregkoromra mert bringáztak ,szét fognak menni az ízűleteim megfázva stb :D
2023. febr. 6. 20:00
 9/17 Alex Fly ***** válasza:
57%
Fogalmam sincs. Engem ezért nem.ítélnek el -inkább irigykednek, akik szerint ez valami különlegesen extrém dolog.
2023. febr. 7. 04:15
 10/17 anonim ***** válasza:
40%

Én is szoktam mínuszban tekerni, sport céllal, tehát rendesen beöltözve, aláöltözet, térdmelegítő, thermo mez, kabát stb. Ráadásul sportolás közben az ember intenzíven mozog, így a teste hőt termel, az ízületek is bemelegednek - városi bringázásnál rz nem mondható el.

Akik munkába járnak bicajjal, azok nem vesznek magukra ennyi réteget, nem technikai ruházatban tolják, hanem sokszor sima utcai ruhában, amit átfúj a szél és valóban ártalmas az ízületeknek. Lehet, hogy most fiatalon nem érzed, mert miután beérsz a fűtött helyiségbe, gyorsan átmelegszel és kész, de később komoly fájdalmaid lehetnek ebből. Szóbal csak ésszel a hidegben, mert később meglehet a böjtje.

2023. febr. 7. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!