Miért ítélnek el mert télen bringával járok munkába?
Táposak,én már kisgyerekkoromtól kezdve mindenhova kerékpárral járok. Miért szólnak bele, mindenkinek a saját felelőssége.
Gondolom te se mondod nyáron h ne autót használjon mert megolvad az autóban
Nem hiszem, hogy az elítélés a jó szó. Amúgy meg egyszerűen nem értenek hozzá, mert soha nem próbálták.
Rám is furán néztek reggel, hogy -7 fokban tekertem. Mindenkinek el kell magyarázni, hogy nem fázok. :)
Én is szoktam mínuszban tekerni, sport céllal, tehát rendesen beöltözve, aláöltözet, térdmelegítő, thermo mez, kabát stb. Ráadásul sportolás közben az ember intenzíven mozog, így a teste hőt termel, az ízületek is bemelegednek - városi bringázásnál rz nem mondható el.
Akik munkába járnak bicajjal, azok nem vesznek magukra ennyi réteget, nem technikai ruházatban tolják, hanem sokszor sima utcai ruhában, amit átfúj a szél és valóban ártalmas az ízületeknek. Lehet, hogy most fiatalon nem érzed, mert miután beérsz a fűtött helyiségbe, gyorsan átmelegszel és kész, de később komoly fájdalmaid lehetnek ebből. Szóbal csak ésszel a hidegben, mert később meglehet a böjtje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!