Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nulláról indulva 100 kilós...

Nulláról indulva 100 kilós férfiként mikor fogom érezni hogy javul az állóképességem, ha elkezdek bringázni?

Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 23:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kezdd el és szinte azonnal érezni fogod. Hosszú távon pedig rá se fogsz ismerni magadra. Én 3 éve kezdtem, hasonló paraméterekkel. Akkoriban egy emeletet se tudtam felmenni a lépcsőn lihegés nélkül, most lefutok 10 km-t bármikor. És semmi mást nem csináltam, csak bicikliztem. Hetente 3-4 alkalommal, először csak 20 km-t, aztán egyre többet, most már nem ritka, hogy elmegyek 80-100 km-t egyhuzamban. Tavaly kezdtem futni és már első alkalommal olyan időket futottam, mintha évek óta futnék, szóval a bicikli durván megdobja az állóképességet. A lényeg a rendszeresség és hogy olyan biciklid legyen, ami nem veszi el a kedved.
2023. jan. 23. 13:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Meglepően hamar érezni fogod a változást, ami tök jó motiváció arra hogy csináld. :)
2023. jan. 23. 19:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Ahogy írták, az elején hamar feltűnő lesz a fejlődés, könnyebben, gyorsabban mész fel a szokásos emelkedőn, ilyesmi.
2023. jan. 25. 12:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Hónapok!

Tavaly még 110kg os 40feletti férfi voltam.

Lehet, hogy egy 20 éves már 1 hét után érezne állóképesség növekedést, de en 1 hét után azt éreztem, hogy már olyan mocsok fáradt vagyok, hogy annyi sem megy, mint első nap…és ez heti 3-4x tekeréssel így ment decembertől- március végéig, és csak áprilisban kezdtem el azt érezni, hogy javulgat az állóképességem… de az első 3 hónapban bizony csak a fáradtságot éreztem mindig.

2023. jan. 26. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!