Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Térdfájdalom biciklizéstől?

Térdfájdalom biciklizéstől?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb fél éve elkezdett fájni a térdem nagyobb tekerések után, ami odáig fajult, hogy járni alig bírtam... 3 hónapot ki kellett hagynom, helyre jött a lábam, de mikor újrakezdtem (fokozatosan) kb egy hónap után megint előjött. Bár már korábban felismertem hogy baj lesz, úgyhogy nem fajult el annyira.

Közben jártam több féle orvosnál (természetesen mindegyik szerint más a baj), masszőrnél, csontkovácsnál, kaptam kollagénszurit, voltam lökéshullám terápián mindenféle táplálékkiegészítőket szedek, kifizettem erre egy kisebb vagyont, de csak nem akar teljesen helyre jönni. :(

Ha járt már itt valaki hasonló cipőben, megírná a történetét? Hátha találok benne valami hasznosat.

2023. jan. 9. 13:09
1 2
 11/19 TR75 ***** válasza:
A Lidlben szokott lenni acélrugós térdbandázs, na, az jó.
2023. jan. 10. 12:31
 12/19 A kérdező kommentje:
Már egy rakás térdrögzítőm van, mindenféle típusúval próbálkoztam.
2023. jan. 10. 12:53
 13/19 TR75 ***** válasza:
Nekem ez bevált. Van egy zselés gyűrű rajta a térdkalácsnak, és két acélrugó oldalt (kivehetők), hogy jobban tartson.
2023. jan. 10. 12:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Valószínűleg rosszul van beállítva a biciklid vagy nem megfelelő méret.
2023. jan. 10. 19:19
 15/19 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy voltam-e miatt bikefittingen is, jól van beállítva a bicó, jó a méret.
2023. jan. 10. 20:12
 16/19 anonim válasza:
Lett megoldás ?
júl. 27. 19:10
 17/19 A kérdező kommentje:
Lett. :) Először egy sportmasszőr aki kimasszírozta a letapadt combizmaimat. Majd rendszeres hengerezés és nyújtás. Kb egy év alatt gyógyult meg teljesen. Azóta is odafigyelek rá, minden tekerés után hengerezek és nyújtok, nagyobb utakon menet közben is nyújtok.
júl. 27. 20:43
 18/19 anonim válasza:
Ha esetleg Budapest környéki a masszőr privátban szívesen fogadnám az elérhetőségét .
júl. 29. 12:41
 19/19 A kérdező kommentje:
Veszprémi :/
júl. 29. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!