Milyen lámpát ajánlotok főleg külvárosi biciklizéshez?
Ennél jobb fényerő/üzemidő/árértékű lámpát nem találsz. Egyedül a rögzítése gyengusz, azt meg kell erősíteni házilag valahogy.
Nekem BIKEFUN Glare 800 USB van, lassan egy éve.
A gombelemes pislákoló-villódzó lednél valami komolyabbat szerettem volna, mert én is ősztől tavaszig napi szinten sötétben tekerek.
Nekem bevált ez a típus. USB-ről tölthető, nem kell elemeket venni, sokáig bírja, ritkán kell tölteni. A fényerejével még a legalacsonyabb fokozaton is elégedett vagyok. Nem filléres tétel, de szerintem még megfizethető. Tavaly még csak 8 volt az ára, sajnos azóta ez is drágult, ahogy elnézem...
Nem tévedtem. Jobban rákeresve még van ahol olcsóbb is lett azóta. pl.: [link]
Szóval én ajánlom, nekem bevált.
"A beépített akku egyiknél sem cserélhető..."
Felhasználói szinten nem "plug and play", de átcellázni sem lehet? Nem lámpánál, de más akkus gépnél csináltam már ilyet. Nem egy nagy kaland. Ha a Bikefun lámpám akkuja tönkremegy, szerintem annál is megpróbálom, szétszedem. Vesztenivalóm nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!