Edzetlenül, 88 kilós nőként őrültség lenne biciklis futárnak állni?
A Woltnál futárkodok. Jelenleg autóval próbálok dolgozni, de rájöttem hogy reménytelen a parkolás és dugók miatt. Majdnem több a benzin kiadásom mint a keresetem, és mivel megállni sokszor csak vészvillogóval az úton, vagy kapubeállókban lehet, így sokszor kiabált velem a többi közlekedő, hogy nem fér el tőlem, fel fog jelenteni.
Átválthatnék ugye biciklire, vagy robogóra. A robogót kipróbáltam, az van itthon, de nem nekem való, rettegtem rajta. Ott muszáj az autók ritmusát felvenni, nincs bicikliút, nincs zebrán áttolom, làmpa nélküli kereszteződésben is ki kell tudni fordulni balra, ami nekem félelmetes. Szóval a biciklire gondoltam megoldásként. Gyerekkoromban és tizenévesen imádtam, de aztán jött az autózás, a család, és ellustultam, eltunyultam, 13 ève nem tekertem, és nagyon sok súlyfeleslegem is van.
Szerintetek lehetséges hogy bírnám, mondjuk fokozatosan lassan emelve a napi munkaidőt? Abban reménykedem, hogy mivel pár percenként meg kell állni bemenni az étterembe, aztán a címre, így a valódi tekerésben ugye mindig lenne pihenőidő. Vagy így is teljesen lehetetlen ilyen súllyal?
Most állok a döntés előtt hogy beruházzak e egy bringára, vagy inkább hagyjam a futárkodást teljes mértékben, amit nem szeretnék hiszen fontos a kötetlen munkaidő most pár évig.
Hány centi magas vagy?
Szerintem próbáld ki. Hacsak nem egri vagy, mert itt a dombok miatt elég nehéz bringával közlekedni.
Én is arra lennék kíváncsi, hány cm magas vagy, akkor többet lehetne mondani.
Szerintem ha van időd, egy kicsit menj ki futni, és meglátod, hány percig bírod. Egyébként fokozatosan biztosan bele tudnál rázódni.
Hát ha egy átlag magyar férfi 865 kg, akkor elég nagy a baj, mert az már elhízott kategória.
Nőben meg extrém kövér, elég sok egészségügyi baj van már az ilyen emberek testében.
Meg gondolom női biciklivel akar futárkodni, ami eleve nőknek van tervezve 50-60 kg közé, hogy ne durranjon ki a kereke, vagy törjön szét az extra súly miatt menet közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!