Ez őrültség. De mi lehet a következménye?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mindig is szerettem nagyon magas helyekre felmenni ahova más nem mer...voltam már telefontornyok tetején stb. most viszont az a tervem hogy felmegyek a kecskeméti auchan parkolójában található auchan felirat tartószerkezetének a tetejére! Nem olyan magas és létra vezet felfelé nem mászni kell tehát sima ügy nem attól félek hogy nem tudom megcsinálni, hanem attól hogy ezt tuti észre fogják venni és szeretnék tisztában lenni vele milyen bünti jöhet!? A válaszokat köszönöm :)2017. szept. 20. 10:58
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez melyik hely amiről beszélsz de szerintem öngyilkosságnak venné az aki meglátja és kihívná a mentőket és bevihetnének pszihiátriára gondolom miatta. Ha tisztáznád, hogy nem erről van szó akkor más lenne a helyzet de nem tudom pontosan, hogy mi.
2/7 anonim válasza:
Rendőr, tűzoltó kimegy, mentő csak ha leesel. Rendőr előállít, nagy eséllyel be is visz. Rendbontás miatt először rabosítanak, eljárást indítanak, aminek a vége valszeg egy ügyészi megrovás, meg pénzbünti, pár Szent István. Ennyit megér, nem?
3/7 A kérdező kommentje:
Egyebkent fenykepeket fogok csinalni meg fejkameraval rogzitem a felfele vezeto utat :) ...ennyit teljesen meger meg csak 16 vagyok :D
2017. szept. 20. 16:04
4/7 anonim válasza:
ja 16 vagy, akkor adjál még hozzá pár apai sallert. :)
5/7 anonim válasza:
Ha meg is látnak még legrosszabb esetben is max kijön a rendőr beszélgetni de szerintem lusta lenne bevinni, ne halgass az előttem lévő szocos faszokra :)
Youtubera rakod fel, vagy mit csinálsz majd a felvétellel?
6/7 anonim válasza:
engem már 3x vittek be ilyenért te utolsó anyahomorító. :) Téged hányszor? Ja, te csak ülsz a fotelben. Vigyázz tyúkszemes ne legyen a segged. Tudod mit? Kenj erős pistát a fitymád alá, az a neked való extreme sport.
7/7 anonim válasza:
Simán bevisznek érte a rendőrségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!