Ez jó választás az igényeimhez?
Üdv!
Az alábbi kerékpárt néztem ki magamnak:
Hobbi szinten űzöm a kerékpározást, napi szinten tekerek. Nem csak aszfalton. Úgy gondolom óvatos vagyok, vigyázok a biciklimre viszont ugyanakkor szeretem nyomni is neki, akár terepen, ahol fontos lenne a strapabíróság is, ott nem annyira szoktam finomkodni, persze csak módjával.
Hosszú túrákhoz is fontos lenne, jelen esetben 100+ km-ről beszélek.
Nem tudom mennyi értelme lenne az eggyel fejjebb lévő kategóriára költeni az Addict Gravel 20-ra, ami szintén tetszik, de nem biztos, hogy ki tudom használni:
Szóval érdekelne a véleményetek, illetve tapasztalataitok, a scott hasonló felszereltségű és típusú bringáival kapcsolatban.
Egymillió fölött.
Szerintem ez a Scott nem jó hosszú túrákra. Egy árva csomagtartó szemet nem látok rajta, gyakorlatilag speckó táskákat tudsz csak rátenni, vagy mókolni kell. Nem is értem ezt a fajta gyártói hozzáállást. Másrészt ha az elektronika egy túrán meghal, az nagy szívás. Sok túrázó szerint a legjobb a hagyományos bovdenes rendszer, egy jó V-fékkel. Minél egyszerűbb, annál könnyebb az út szélén használhatóra vagy legalább nem akadályoztatóra buherálni.
Amúgy az alkatrészei jók. Igazából te tudod, hogy neked megéri-e megvenni, ha szereted és használod, és nem kenyéren és vízen élsz emiatt 10 évig, akkor valójában megérte akkor is, ha történetesen 10 millióba kerül.
Ha tehetem aszfalton megyek, perssze nem zárkózom el a földes úttól sem, sőt! Mindenhol mennék, persze, ami nem MTB-s terep azt mellőzném.
A karbonon és is gondolkoztam, de feltettem magamnak a kérdést, hogy megéri-e? Nem versenyszerűen nyomom, persze megvannak az előnyei, de nem hiszem hogy számomra megéri a felárat. Mellesleg sajnos a kiszemelt karbonvázas bringa nem kapható a méretemben itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!