Melyik 630-as köpenyt vegyem?
Igen, régi Csepelnél maradtam az eredeti kerékméreténél és új külsőt keresnék hozzá, de nem tudom mi legyen a szempont. A legkönnyebbnél 70 grammal nehezebb a számomra legtetszetősebb mintázatú, a legutolsó.
Ezt a hármat szemeltem ki:
Ennyiért inkább ne vegyél, inkább gyűjts még egy kis pénzt és szerezz be valami márkásabb, defektvédett gumit.
Ha tényleg csak aszfalton használnád, felesleges a bordázottabb abroncs (minál simább annál jobban gurul). Az meg hogy 70 g ide-vagy oda, nem hiszem, hogy sokat számít, hacsak nem vagy outis.
Azért a minta nem csak dísznek van.
Bár ritka de még eshet az eső,egy minta nélküli gumival az azért izgis mutatvány lehet.
De valóban vegyél egy minőségi defekt védett darabot.
A méretekhez én nem értek, de van (és volt is ) "retro" városi bringám "kevésmintás" gumikkal, meg van egy trekkingem "vegyes" használatúval (utóbbi szélesebb és a szélei bütykösek). Nos, aszfalton érezhető a különbség, utóbbit nem is szeretem, hangos és kevésbé fürge. Egy profibb bringás ismerősöm javasolta is, hogy majd cseréltessem le a gumikat.
A defektvédelem viszont tényleg nem árt, volt hogy hetente kaptam be a királydinnye-tüskéket, mindezt városban.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!