Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik 630-as köpenyt vegyem?

Melyik 630-as köpenyt vegyem?

Figyelt kérdés

Igen, régi Csepelnél maradtam az eredeti kerékméreténél és új külsőt keresnék hozzá, de nem tudom mi legyen a szempont. A legkönnyebbnél 70 grammal nehezebb a számomra legtetszetősebb mintázatú, a legutolsó.

Ezt a hármat szemeltem ki:

[link]

[link]

[link]

2022. aug. 13. 20:31
 1/10 A kérdező kommentje:
Természetesen városi közlekedésre használnám.
2022. aug. 13. 20:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Ennyiért inkább ne vegyél, inkább gyűjts még egy kis pénzt és szerezz be valami márkásabb, defektvédett gumit.

Ha tényleg csak aszfalton használnád, felesleges a bordázottabb abroncs (minál simább annál jobban gurul). Az meg hogy 70 g ide-vagy oda, nem hiszem, hogy sokat számít, hacsak nem vagy outis.

2022. aug. 13. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Azért a minta nem csak dísznek van.

Bár ritka de még eshet az eső,egy minta nélküli gumival az azért izgis mutatvány lehet.

De valóban vegyél egy minőségi defekt védett darabot.

2022. aug. 14. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Természetesen nem tükörsima gumit ajánlanék.:)
2022. aug. 14. 20:57
 5/10 anonim ***** válasza:

A méretekhez én nem értek, de van (és volt is ) "retro" városi bringám "kevésmintás" gumikkal, meg van egy trekkingem "vegyes" használatúval (utóbbi szélesebb és a szélei bütykösek). Nos, aszfalton érezhető a különbség, utóbbit nem is szeretem, hangos és kevésbé fürge. Egy profibb bringás ismerősöm javasolta is, hogy majd cseréltessem le a gumikat.

A defektvédelem viszont tényleg nem árt, volt hogy hetente kaptam be a királydinnye-tüskéket, mindezt városban.:(

2022. aug. 14. 21:13
 6/10 anonim ***** válasza:
2022. aug. 14. 21:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Defektvédelem engem annyira nem izgat, több mint több ezer kilométer óta legutóbb is inkább gyanús volt a rongálás az első és hátsó kereken együttesen!
2022. aug. 15. 00:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Átgondoltam. Vennék komolyabbat, defektvédettet, nagyobb komfortot nyújtót. Ár/érték arányban melyikkel járnék a legjobban?
2022. aug. 17. 14:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Tipust nem tudok de én contit vennék. Vagy cst-t.
2022. aug. 17. 14:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Vagy Schwalbe. 10 ezertől felfelé..
2022. aug. 17. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!