Nem tudom felrakni az új köpenyt, mi lehet a gond?
Vettem egy új garnitúra gumit, ugyanolyan méretben mint eddig volt (28-622), de amikor felhelyeznem, van egy kis rész, amit egyszerűen nem tudok begyomoszolni a felnire.
Korábban ha defektet kaptam, nagyjából húsz másodpercig tartott a folyamat.
Mi lehet a baj? Valami trükk esetleg?
olyan nincs, hogy nem megy fel a felnire
csak akkor nem megy fel ha nem jó a méret!
Ha jó a méret, akkor biztos fel fogod tudni tenni, csak kicsit feszegetni kell ha szoros.
Ha otthon vagy, akkor szappan, tusfürdő, ha terepen szerelsz, akkor meg köpj rá egy jó nagyot! :)
vegyél erősebb gumiszerelő szerszámot. Nekem is van pluszban a nyeregtáskában ketttő ha kellene (akár másnak segítségként)
Főleg a kevláros külsők elég szorosak, némelyik felni meg "pluszos".
Például a Vili-vili aero felnikre egy Michelin kevlárt felrakni két emberes munka.
Gyakran a műanyag gumiszerszám gyenge hozzá. Én fémet használok, szépen lekerekítettem az éleit, hogy ne csípje ki a belsőt és bizony van olyan gumi, ahol egyszerre kell mind a három szerszám, kettővel nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!