Más videósok által össze vágott videókból felrakni egy videót gond?
Figyelt kérdés
Mármint mások csináltak sorozatokból kivágott videókat (külföldiek), én meg ezekből (is) alkotom, abból lehet baj?:D Mármint a külföldieket nem érdekli gondolom. Nagyon nem vagyok képben, sajnálom.:D2016. aug. 8. 20:16
1/3 anonim válasza:
Ha megbeszéled velük, és beleegyeznek akkor nincs gond.
2/3 |Orfeusz| válasza:
Részleteket lehet használni, ha a te tartalmad jóval nagyobb súllyal van benne. És persze ha indokolt.
Amúgy kidobni biztos nem fognak miatta, ezt használják ki azok a nagy "react" csatornák is. Csak nem illik túl sokat használni más tartalmából.
3/3 A kérdező kommentje:
Annyira nem megy még az angol.:D
Hát csak részletek, meg annyi, hogy egyben benne volt, hogy két részt nem én vágtam össze. De ezek csak sorozatok.
2016. aug. 8. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!