Mennyire nehéz felrakni egy üvegfóliát?
1. használati útmutató elolvas
2. alkalmaz
Legalábbis én így csináltam. Volt rajta védőfólia, illetve adtak hozzá két fajta nedves tisztítókendőt, a leírás pedig mindenre kiterjedt.
Illesztésnél legfeljebb a szélekkel való párhuzam igényel odafigyelést.
1. ha nincs hozzá a kis takarító készlet (1. és 2. törlőkendő, nedves és száraz, plusz a szöszleszedő matrica), el se kezdd.
2. állati gondosan takaríts, ellenőrizd a tökéletes szöszmentességet, jó szem előny.
Ha egy akármilyen kis kosz, szöszmösz alatta marad, visszalevegősödik.
3. marha pontosan illeszd a helyére, mert nem nagyon lehet visszaszedni és újra rakni (maga alá szívja a levegőből a port felszedéskor és akkor cheszheted).
4. én enyhe ívbe hajtva a közepét szoktam először odanyomni és utána kifelé simítom, jobb eséllyel lesz levegőmentes, mint a szélétől kezdve.
5. Kínából fillérekért rendelem, kettesével 800 Ft körül. Én minden felrakáshoz kettőt veszek, mert kb. minden harmadikat elszúrom. Vagy kosz, vagy elmozdulás, valami mindig közbejöhet.
Mindenesetre klasszisokkal könnyebb buborékmentesen feltenni, mint a műanyag fóliát.
Szállópor mentes környezetet keress! Idoraépületekben, vagy akár iskolában általában jóval kevesebb a por, mint a hálószobában. Felrakásnál a 2x2 ujjaddal megfogod, föléilleszted jó pontosan, és aztán pár milliméterről ráejted. Ha ezután magától nem kezd el rácuppanni, akkor a közepét finoman megnyomod. Ha minden jól megy, szépen hozzásimul a szélein is.
Én is olcsó kínai üvegeket szoktam venni. Érdemes tartalékba is rendelni 1-2 darabot, ha bevált a típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!