Van-e így értelme üvegfóliát rakni a telefonra, hogy ki sem ér a széléig?
Most vettem magamnak egy új telefont (Honor 8), és hozzá egy szilikon tokot, meg egy üvegfóliát. Rápróbáltam méretre az üvegfóliát, de kisebb mint az eleje, elég nagy részen nem fedi a széleit, sőt az oldalán kijelző széléig is csak éppen hogy kiér.
Van-e így értelme rárakni, szilikon tok mellett, mert ha esik, akkor 99%-ban a sarka, vagy esetleg az oldala ér le először, azt meg felfogja a szilikon tok, vagy ha meg repedne is az üveg, akkor a szélétől repedne, ahova az üvegfólia nem is ér ki, tehát ugyanúgy törne...
Mert ha meg rárakom, akkor a kijelző szélén nehezebb is lenne kezelni a készüléket, meg sok helyen azt írják, hogy idő után levegősödhet, illetve nem érzékel olyan jól stb.
Érdemes-e így ráraknom az üvegfóliát?
Már említették páran, hogy az üvegfólia ( vagy bármilyen más fajta fólia ) csak a karcolás ellen véd. Gondolj bele, azt a 2 miliméteres sávot a kijelző szélén hányszor és mi célból használod? rájössz, hogy semmi jelentősége ennek a méretbeli hiánynak, sőt a felgyűrődés lehetősége miatt szükséges, mert 8-10-szer vastagabb az üveg fólia mint a hagyományos.
Az én telefonomon ( honor 8 ) is rajtavan november eleje óta és semmit nem romlott a kezelhetőség.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!