Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik xc köpenyt raknátok fel?

Melyik xc köpenyt raknátok fel?

Figyelt kérdés
Maxxis ardent race vagy rekon race? Valami más ötlet?
2021. dec. 14. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be a Maxxis minősége. Ikon, Ardent volt. Semmi tartása az oldalfalnak, kivágták a kövek és 1 szezon alatt elkopott. Jelenleg narancs HansDampf és kék NobbyNic van fent 2. éve. Mindenen átmegy, ezeket a vastagon felázott sáros és feleveles heteket észre se veszem! Aszfaltra fel kell viszont fújni, hogy haladj, oda biztos jobban jársz az említett gumikkal míg nincs hó! Hóban szintén a fenti kombóm eddig a legjobb! 2,35" méretben és 2,25" méretben is!
2021. dec. 14. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Még mindig én..

Rekon vagy Ardent első, Race hátsó kombó se rossz, de nekem a sár és a vastag növényi törmelék miatt a traktorosabb minták jöttek be hátul.

Mitas Scylla esetleg? Versenyeken is bizonyít és fele annyiba kerül!

Mindenki megijed a NobbyNictől, pedig mentem vele 1 napos Balatonkört is nyári dög melegben. Aszfalton 2-2,3 barra kell fújni, ennyi a titka! Szépen zümikézik, a kopásról meg annyit, hogy 2 hónap aszfalton edzés és a kör után mindenhol rajta voltak a szőrök! :)

2021. dec. 14. 14:05
 3/4 Wadmalac ***** válasza:

Nekem Conti Race Kingeken fut a ló.

Az én felhasználásomra bevált.

Bitumenen sem egy análvibrátor, terepen is jól fog.

2021. dec. 16. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Ma sikerült kipörgetnem az ardent... persze kicsit kopott de azért na..nem vagyok túl izmos meg mostanában sportos sem.

Talán létezik még valahol larsen tt 2,35. Az nagykirály volt.

2021. dec. 16. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!