Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 10 ezer forintig milyen...

10 ezer forintig milyen kerékpár lezáró láncot javasoltok?

Figyelt kérdés

U lakat nem jöhet szóba a rugalmatlansága/rövidsége miatt.

Köszönöm a segítséget

2022. szept. 5. 17:21
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Esetleg megéri túllépnem a keretet ezért?

[link]

2022. szept. 5. 17:31
 2/11 anonim válasza:
100%
Nekem korábban egy jó vastag hagyományos lánc volt rajta, amit egy nagyobb méretű kulcsos lakattal zártam le. Bevált, mert senki sem lopta el. 😅
2022. szept. 5. 18:26
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen.. elvileg valami olyat olvastam, hogy maga a zár nehezebben feltörhető, illetve ezeknek a láncoknak a kialakítása (anyag, forma, megmunkálás) olyan, hogy nehezebb átvágni, mint akár egy vastagabb egyszerű láncot.

Nem tudom.ezek mennyire vannak így, mennyire előny.

2022. szept. 5. 19:12
 4/11 anonim válasza:
Sajnos a megfelelő erővágónak kb 10-30 másodperc lenne bármelyik. 🤯
2022. szept. 5. 19:17
 5/11 anonim ***** válasza:
46%

Leginkább egy 10 ezer forintos biciklit, az majdnem bombabiztos.:)

" Ha teheted, városi használatra vegyél egy olcsó, használt, esetleg kicsit lepukkant, merev villás bringát, ha szükséges, hozd működőképes állapotba. Fesd le valami visszataszító színűre, ragaszd teli matricákkal, tüntesd el a márkajelzéseket. Lényeg, hogy éreztesd, hogy ezt nem érdemes elvinni. "

( [link] )

2022. szept. 5. 19:21
 6/11 anonim válasza:
Én vettem az obiban 1,5m nyi láncot a legvastagabb fajtából és hasonlóan masszív lakatot. Az én bringám értéke megközelíti a fél milliót de így ott merem hagyni biztonságban főleg ha duplán fogom össze. Az is fontos hogy milyen helyen zárod le a kerékpárod. Nyilávn egy iskolakapun belülre például elég egy egyszerű sodronylakat, de én 4000ft ból megoldottam egy elég masszív zárat magamnak
2022. szept. 5. 19:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
És ennek a másfél méternyi láncnak milyen súlya van..?? Mert én a 8 méteres, gagyi, kínai boltos, műanyaggal bevont vastag láncot sem szívesen cipelem magammal.:( (Igaz, az én biciklim ára nem 500, csak 50 ezer ft.)
2022. szept. 5. 20:27
 8/11 anonim ***** válasza:
80 cm-es.:) (Elszaladt az egér.)
2022. szept. 5. 20:29
 9/11 anonim válasza:
Max 3kiló lakatostul az meg már ily mind1 hogy a tásak 3 kiloval nehezebb
2022. szept. 5. 21:48
 10/11 A kérdező kommentje:

Ja, amúgy egy rakat szar a bicaj. Hosszabb távra veszem, 100 ezer körüli kerékpárhoz.

Illetve most csak a leggagyibb lezáróm van 1000 ft-os 😃) , és vennék egy jobbat... aztán akkor már valami értékelhetőt vennék, nem még egy ultragagyit.

Nem nagyon hagyom kint úgy hetekre, mint a nyugatiak, csak ilyen beugrok bolta, rendezvényre, strandra, munkahelyre... max fél nap, nappal.

Meg itthon se szívesen hozogatom fel lakásba, jó helyen van lent a lépcsőház tárolóban.

2022. szept. 5. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!