Warrior alu duplafalú felni, 21 sebességes Shimano, Shimano ST-EF51 váltó-, fékkar ; rúgós első teleszkóp és Alu V-fék.
Ha nem ezt, akkor kb mit javasolnátok helyette, akár használtra is nyitott vagyok (kb ez az árkategória), illetve mi lenne a jobb városi (hegyvidéki város kisebb emelkedőkkel, dombokkal), aszfalt és kavicsos úton, néha hegyen (de aszfalt, kavicsos út). MTB vagy trekking? Utána olvasgattam, de nem igazán tudom eldönteni.
ezt felejtsd el,szerintem ,mi a fő cél,munkábsa járás minden nap,edzegetés-erőnlét jobbítása,hobby sport-esetleg amatőr versenyzés,terepre kéne ugye oda jobb a monti,95 százalék beton aszfalt és kb 5százalék föld/döngölt kavicsos út?!?(ha ezekre magadban válaszoltál és ide kiírtad)adjuk a tippeket és válaszokat;)
2021. jan. 7. 12:24
2/14 anonim válasza:
Ez tuti jó . Nézd meg a többi multis alap bringát 75-80 ezerért nincs semmi rajtuk .Aldiban ez 130 000 . Vagy 60 ert Koliken mtb ... Ezen max a külsőt kell cserélni ha kopik meg a láncot évente , fékpofát 6-8 havonta . Hervis most kivetelesn jól akciozta le .
2021. jan. 7. 13:37
3/14 anonim válasza:
Ez amit belinkeltél szerintem inkább városi munkábajárogatós bicikli. Ha mtb-t akarsz szerintem azt használtan éri meg csak vigyáz ne verjenek át úgy mint engem. (karbon váz el volt repedve és le volt kenve) 2 hónap után vettem észre. Scottot tudom ajánlani Shimano váltóval és inkább tárcsfekkel, mert az sárba is jó és nem csúszik úgy.
2021. jan. 7. 16:39
4/14 anonim válasza:
Nem ajanlott a használt , vagy nincs szinte gond vagy van egy halom .... Acél vagy Cro - mo váz jobb , alu karbon kényes és nem terhelhető túlzottan .
2021. jan. 7. 17:43
5/14 anonim válasza:
Először is a 4-esre ne hallgass, hülyeségeket ír.
Másodszor meg írd le, hogy mire kell a bicikli.
2021. jan. 7. 18:24
6/14 anonim válasza:
Neked valószínűleg trekking kéne, de tényleg pontosabban le kéne írni, hogy mire használnád.
Négyes pedig tényleg hülyeségeket ír, de mindenhol ezt csinálja.
Testbikeon és hasonló oldalakon nézegethetsz.
2021. jan. 7. 19:19
7/14 anonim válasza:
5# alap dolgokkal sincs tisztában . Arra hallgat a kérdező akire akar , utána olvas a témának és tájékozódik . A hazai piacon elvétve lehet keveset futott darabokat kifogni , a többi bolti áras vagy rom .
2021. jan. 7. 19:50
8/14 anonim válasza:
Ostobák , a használt zsákbamacska . Nincs garancia ,az új gépen van . Tegnap irták frissen hogy mitől állt be a kereke a használt montinak . Átbqszták , mehet tengelyt venni szerelhet , de ha az agy beszakadt akkor új kereket min. 7 ezerért . Ti se vegyetek új szerelést cipőt ott a turkáló .
2021. jan. 7. 20:00
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Sportolási célból szeretném használni városi kerékpárúton, városban tekerni, enyhébb terepre (kavicsos út), esetleg hegyi aszfaltra, néha egyetemre bemenni ha engedélyezik. (közel van) . Viszonylag sokat szeretném használni.
2021. jan. 7. 20:55
10/14 anonim válasza:
Akkor (cross)trekking kell neked.
Mennyi lenne a keret? Használtak között minden árkategóriában jobbakat lehet találni, de ha nem értesz hozzá, akkor vagy vinned kell magaddal vkit, aki igen, vagy maradni az újnál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!