Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kerékpárról? Milyen kerékpárt javasoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék kerékpárt vásárolni, de nem igazán értek hozzá (első bringa lenne). Mennyire lenne jó vétel a linken látható Hervises bicikli?

[link]

Warrior alu duplafalú felni, 21 sebességes Shimano, Shimano ST-EF51 váltó-, fékkar ; rúgós első teleszkóp és Alu V-fék.

Ha nem ezt, akkor kb mit javasolnátok helyette, akár használtra is nyitott vagyok (kb ez az árkategória), illetve mi lenne a jobb városi (hegyvidéki város kisebb emelkedőkkel, dombokkal), aszfalt és kavicsos úton, néha hegyen (de aszfalt, kavicsos út). MTB vagy trekking? Utána olvasgattam, de nem igazán tudom eldönteni.

2021. jan. 6. 22:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi! 50-100 között gondoltam,de nem lenne baj ha használtat max ilyen 70-80ért lehetne kapni. Igen, az lesz, körbekérdezek ismerőseim között.
2021. jan. 7. 21:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Szaküzletbe is átverik az embert ha nem figyel,(ha használtat vesz) vagy ott jobban lehet hinni mint ha csak úgy bárkitől?
2021. jan. 7. 21:20
 13/14 anonim ***** válasza:

ez tényleg lutri itt a bizalom (általános)forog kockán-boltos miért vágjon át?!?a hirneve forog kockán-elvilegaz interneten áruló se szeetne lehet ő se tud róla hogy milyen minőséget ad el mikor fog megreccsenni....100körül már jó trekkingeket városi fittnest lehet kapni:itt nézz szét:

testbike.hu

bikemag.hu

2021. jan. 8. 11:36
 14/14 anonim ***** válasza:
a jóminőség alap bringát jelent....
2021. jan. 8. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!