Milyen szemüveget javasoltok kerékpározáshoz?
Alapból szemüveges vagyok, kontaktlencsét nem bírja a szemem... de nyáron folyton a szemembe mennek mindenféle bogarat, por, most nyárfaszösz...
Akinek esetleg van dioptriás kerékpáros szemüvege? mi a véleménye róla? Bevált? Hol csináltattad, mennyibe került?
mindenkinek köszönöm a választ különösen ma 7:21, a konkrét számért is... igazából ezt szerettem volna tudni, hogy 150 K-ból kijönne-e...
Közben egy bicajos ismerős azt mondta, hogy ő vett egy sima, szemüvegeseknek tervezett munkavédelmi szemüveget, és azt ráveszi a saját szemüvegére, és úgy használja... Hát ez nem tudom mennyire működőképes megoldás, de lehet, hogy kipróbálom.
A munkavédelmi szemüveg tényleg jó ötlet!
Ugyan nem szemüveggel használom, de viszonylag olcsón jó minőség.
#7:Ha aláfér akkor működőképes megoldás.
Én kínait használtam, Rockbrost, van hozzá 5 lencse, plusz dioptriás lencsetartó is, persze abba még lencsét is kell csiszoltatni ha úgy akarod használni. Kicsit nehéz de nem vészes, jól követi a fejet a formája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!