Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Jártatok már úgy, hogy kerékpá...

Jártatok már úgy, hogy kerékpározásotok közben esti órákban erdős részen egy farönk állta utatokat és baleset ért? Mit csináltál?

Figyelt kérdés

Munkából hazamenet vagy jövet, hajnali sötétben vagy esti sötétben, teljesen mindegy.

Engem kivilágított de félsötétben ért egy kisebb baleset kis erdős részen tekertem volna át. Mi van akkor ha az ember töri a kezeit és nem tud mondjuk telefonálni vagy felállni, nincs akitől segítséget kérhetne, mert nem jár arra senki?

2022. aug. 26. 07:57
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nagyon okosakat tudsz közölni :D Köszönöm! Csak gratulálni tudok neked. IQ bajnok vagy :D Hány éves vagy? 12?
2022. aug. 29. 13:23
 22/26 anonim ***** válasza:

"Mi van akkor ha az ember töri a kezeit és nem tud mondjuk telefonálni vagy felállni, nincs akitől segítséget kérhetne, mert nem jár arra senki?"

Akkor vagy elvonszolja magát egy útig vagy szomjanhal. Ezt a témát dolgozza fel a 127 óra c. film, egy megtörtént, ilyesmi eset nyomán. A hős olyan döntést hozott az életben maradásért, amit kevesen tennének meg.

De hogy én is okoskodjak, ilyennel kell járni és máris kevesebb lesz az elmélkedés:

[link]

2022. aug. 31. 22:08
 23/26 A kérdező kommentje:
Hááát igen. De hol kapsz ilyen jó világítású lámpát, mert csak gagyikat árulnak.
2022. szept. 1. 09:33
 24/26 anonim ***** válasza:
2022. szept. 1. 09:51
 25/26 anonim ***** válasza:
2022. szept. 1. 10:02
 26/26 A kérdező kommentje:
Hú! Köszi! Szép áruk van, de lehet be fogok egyet szerezni, ez nagyon hasznos. Már több félét vettem, de gyenge az erejük, ilyen kéne igazából amit belinkeltél. :)
2022. szept. 1. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!