Jártatok már úgy, hogy kerékpározásotok közben esti órákban erdős részen egy farönk állta utatokat és baleset ért? Mit csináltál?
Munkából hazamenet vagy jövet, hajnali sötétben vagy esti sötétben, teljesen mindegy.
Engem kivilágított de félsötétben ért egy kisebb baleset kis erdős részen tekertem volna át. Mi van akkor ha az ember töri a kezeit és nem tud mondjuk telefonálni vagy felállni, nincs akitől segítséget kérhetne, mert nem jár arra senki?
Tanuld meg a nyuszi ugrást!
Amúgy nem értem mit nem értetek ezen a kérdése? :D LOL! Ezt hogy kéne érthetőbben megkérdeznem?
"Jártatok már úgy, hogy kerékpározásotok közben esti órákban erdős részen egy farönk állta utatokat és baleset ért? Mit csináltál?"
"Mi van akkor ha az ember töri a kezeit és nem tud mondjuk telefonálni vagy felállni, nincs akitől segítséget kérhetne, mert nem jár arra senki?"
Egy erősebb világítással egy ilyen baleset után mit érsz? Nem azt kérdezem hogyan előzhetek meg egy ilyen balesetet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!