Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Jártatok már úgy, hogy kerékpá...

Jártatok már úgy, hogy kerékpározásotok közben esti órákban erdős részen egy farönk állta utatokat és baleset ért? Mit csináltál?

Figyelt kérdés

Munkából hazamenet vagy jövet, hajnali sötétben vagy esti sötétben, teljesen mindegy.

Engem kivilágított de félsötétben ért egy kisebb baleset kis erdős részen tekertem volna át. Mi van akkor ha az ember töri a kezeit és nem tud mondjuk telefonálni vagy felállni, nincs akitől segítséget kérhetne, mert nem jár arra senki?

2022. aug. 26. 07:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Tanuld meg a nyuszi ugrást!

https://www.youtube.com/watch?v=Q7reWhxakUQ

2022. aug. 27. 17:59
 12/26 anonim ***** válasza:
54%
Lehet újdonságként hat számodra, de a közlekedés veszélyes üzem és odafigyelve kell megválasztani a sebességet, megfelelő lámpa és odafigyelés szükséges. Józan paraszti észre lenne szükség, de sajnos sokan anélkül közlekednek.
2022. aug. 29. 10:10
 13/26 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező ha visszaolvasod itt te vagy a bunkó, akinek mindenképp igaza van.
2022. aug. 29. 10:12
 14/26 A kérdező kommentje:
Senki sem a kérdésre válaszol, akkor minek írtok? Azért hogy kötekedhessetek? Nem én vagyok a bun.kó haem aki idejön azért hogy kötekedjen és nem a kérdésre válaszol, csak okoskodik. Nem érdekel mások okoskodása azt én is tudok, az a legegyszerűbb. Elmentek a pi.csába mindannyian!
2022. aug. 29. 11:54
 15/26 anonim ***** válasza:
Válaszoltunk. Veszel lámpát és magad elé nézel.
2022. aug. 29. 12:25
 16/26 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg én nem tettem fel érthetően a kérdést, elnézést kérek! Mert nem érthető amint látom :) Mindegy hagyjuk!
2022. aug. 29. 12:28
 17/26 anonim ***** válasza:
Akkor tedd fel újra, érthetően!
2022. aug. 29. 12:35
 18/26 A kérdező kommentje:
Már átgondoltam, rájöttem pár dologra mit lehet egy ilyen helyzetben tenni, úgyhogy igazából már nem számít. De nem azt kérdeztem, hogy hogyan kerülhetek el egy ilyen balesetet, mert arra én is tudom utólag a választ.
2022. aug. 29. 12:43
 19/26 A kérdező kommentje:

Amúgy nem értem mit nem értetek ezen a kérdése? :D LOL! Ezt hogy kéne érthetőbben megkérdeznem?

"Jártatok már úgy, hogy kerékpározásotok közben esti órákban erdős részen egy farönk állta utatokat és baleset ért? Mit csináltál?"

"Mi van akkor ha az ember töri a kezeit és nem tud mondjuk telefonálni vagy felállni, nincs akitől segítséget kérhetne, mert nem jár arra senki?"

Egy erősebb világítással egy ilyen baleset után mit érsz? Nem azt kérdezem hogyan előzhetek meg egy ilyen balesetet!!!

2022. aug. 29. 12:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Én a helyedben akkor írnék a gyakorira és leugatnék mindenkit, mert én lennék az okosabb mindenkinél. Ha ez is megvolt tényleg nem tudom még mit tudnál tenni.
2022. aug. 29. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!