Milyen okosórát ajánlanátok biciklizéshez?
Látom a lepontozásból, hogy fáj az igazság :D
"Apple-t nem ismerem"
Akkor miért szakértesz róla? 🤷♂️
A samsung sem tud, csak kalkulál valamit. Kalibrálni kell egy normális, mandzsettás vérnyomásmérővel rendszeresen. És még ez is le van írva hozzá: "30 minutes before measuring, avoid exercising ..." Tehát olyan felhasználásra amire a kérdező szeretné végképp nem jók ezek az órák.
Ha ismernétek a vérnyomásmérés folyamatát, akkor nem pofáznátok össze-vissza. Lassan írom, hogy mindenki megértse: Az órák nem tudnak vérnyomást MÉRNI! Amit tudnak az valamiféle kalkuláció néhány bemenő adat alapján. Pont azért írják hogy EDZÉS, alkoholizálás, stb közben ne mérj vele, mert azzal már végképp nem tud számolni az óra és hülyeséget fog kiírni. Az elektronikus eszközöt kategóriában is mindig van valami nagyokos aki a nagymamájának akar venni vérnyomásmérős okosóát (persze olcsón, max 8k-ért). Na nekik pláne nem szabad ilyent használni, mert az óra szintén nem tudja kikalkulálni a pontos értékeket és a mmamikát elviszi a mentő, vagy a temetkezés - "pedig jó volt a vérnyomása, nem riasztott az óra".
Még a csuklós vérnyomásmérők sem megbíthazóak! Csak az OMH matricás felkaros, madzsettás cuccok mérnek jól.
Nem tudom miből gondoljátok, hogy a kérdező sportolás közben akar vérnyomást mérni...
Olyan órát keres sporthoz, amiben van ilyen finkció.
Amúgy .eg pontosan azért van apple watch 5-öm, mert szívbeteg vagyok és naponta monitorozni kell a vérnyomásomat. Rendszeresen kalibrálva, pont leszarom miből " kalkulálja" nekem az értéket mert +-5 pontos adatot ad- nekem ez megfelel. És nagyban megkönnyíti a mindennapjaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!