15 kilométert letekerni relatív sík terepen, nyugodt tempóban mennyire fárasztó kezdő számára? Nem unalmas? Mennyi idő kb?
Figyelt kérdés
#15 kilométer
2022. júl. 22. 14:55
1/6 anonim válasza:
Ha nagyon nyugodt a tempó akkor is nagyon max két óra.
Szerintem ez egy egészséges embernek sem lehet fárasztó, max ha nagyon nagyon kövér.
Szerintem nem unalmas, én szeretek biciklizni.
2/6 anonim válasza:
Országútival max. egy óra, ha néha bele-bele tekersz, kb. ennyivel gurulsz. Ha tekersz rendesen 20-25-tel, az kevésbé fárasztó, mert kevesebbet kell a nyeregben lenned.
3/6 anonim válasza:
Kényelmesen és síkon nem hiszem, hogy fárasztó, nekem legalábbis nem az. Nem szoktam mérni az időt, mert nem arra "utazok", de ha nem állnék meg nézelődni, pihenni, akkor egy órába bőven beleférne. Az meg, hogy mennyire unalmas, attól függ merre tekersz. Egy szántóföld mentén lehet dögunalom, de változatos tájon, jó minőségű úton inkább szórakoztató és kellemes.
4/6 anonim válasza:
Dehogy unalmas! Hajrá, nyomasd!!
5/6 A kérdező kommentje:
4# Okés, köszönöm a bátorítást!
Akkor reggel korán, irány a Berényi szabadstrand 🙂
2022. júl. 22. 21:03
6/6 anonim válasza:
A bringa ülésének kényelmétől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!