Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek nem fárasztó?

Szerintetek nem fárasztó?

Figyelt kérdés

napi 60 km-t biciklizni suliba 17 éves fiunak?

Reggel 30 meg haza is 30.

Vidékről a VIII. kerületbe

2013. jún. 7. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Én 30 éves vagyok, napi 54 km-t tekerek. Fárasztó persze, de sztem egy 17 éves simán kibírja :)
2013. jún. 7. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fizikailag az. De nekem a bringázástól jobb lesz a közérzetem, jobban tudok koncentrálni és türelmesebb vagyok. Én csak 10Km-t tekerek a suliig, de azt végig sprintben. Hazafelé meg light-osan. Szerintem suliba menj lassabban egy állandó tempóval ha nincs lehetőség lezuhanyozni, hazafelé meg ahogy kedved tartja.
2013. jún. 7. 22:48
 3/5 anonim válasza:
Én még örülnék is annak a 60 km-nek, mivel másképp nem minden nap jut időm bringázni ... :)
2013. jún. 8. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagy bicajos vagyok de nem vállalnám be és nem azért mert messze van, hanem mert nagyon leizzadnék. Ha csak egy alkalom lenne vállald be, de minden nap ez kegyetlen, mondjuk egy hosszu sulinap után alapból indultál vagy 6 kor és hazaérsz 4re, nem jó sztem.
2013. jún. 9. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:
egy outi-val nem nagy erőfeszítés, viszont kell egy váltó póló ha nagyon megnyomod
2013. jún. 9. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!