Miért istenítik a régi kerékpár versenyzőket, amikor anno az volt a verseny lényege, hogy kinek a szervezete bír el több kábítószert?
Jaja a közvetitések miatt lettek lerőviditve a szakaszok de így is vannak 8órás közvetitések.
Na most 3 héten keresztül napi 10-12orában fullkakaon tolni önerőböl nem lehet.
Pláne úgy hogy viszed magaddal a szerszámokat stb.
A kovács fíás fujtatós történetet én is hallottam.
Ott már a abnormalitás is bejátszik,kb:4kezü embert igényelt volna folyamat.
Ezek után a dopping már semmiség.
@12!
Bocs, de most bemutattad a teljesen téves következtetés iskolapéldáját.
A szocializmusban nem volt választék. Vett volna akkor is az ember jobb bringát, de nem lehetett kapni. De a technika sem volt olyan szinten, mint most.
Én sem helyettesíteni akarom a képességeket, amikor karbon bringámmal megyek, hanem élvezni akarok a tekerést. Akinek van hozzá érzéke (rutinja), az minden apróságot érez a bringán.
@13: na hát a régi korok versenyzőinek sem volt választék. A korabeli technikát használták...
És azzal is éppen úgy képesek voltak jelentős teljesítménsre, ahogyan a libakergetővel is körbetekerték a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!