Hogyan lehet hőségben kerékpározni?
Figyelt kérdés
Ki vállalná be hogy kánikulában krrekparozzon?2022. jún. 19. 15:29
11/15 anonim válasza:
Délután 5 óra után kell elindulni. Este nyolcig világos van, és még a szél is eláll alkonyatkor.
12/15 anonim válasza:
Én így: hosszúujjú fehér ing, légiós sapka a sisak alá, szabad bőrfelületekre napolaj. A sisak sokat segít az agyzsugorodás ellen, mert a Nap nem közvetlenül a fejet tűzi. Több pihenőt beiktatok árnyékos helyeken. Régebben voltam úgy párszor, hogy jojózó szemekkel szugeráltam a 200 méterre lévő bozótost, hogy el tudok-e jutni még odáig, meg épp eleget görcsöltem a kánikulában a majdnem-végkimerülés táján, úgyhogy megtanultam, hogy kisebbeket érdemes csak harapni.
13/15 anonim válasza:
Én 41 éves nő vagyok. Ma is voltam erdőben kerekezni, jól esett. 2 liter sima vizet viszek magammal, más nem is kell, ha alacsony a vércukor szinted legyen nálad szőlő cukorka és nincs gond. Ha nem bírod a meleget, de nem bírsz magaddal, tekerni szeretnél, kelj fel korábban és akkor menj. Frissebb a levegő és hűvösebb is :) Érezd jól magad! A 40-45 fokban én sem bírom annyira, de munkahelyre is kerékpárral megyek fél órát ki lehet bírni amúgy.
15/15 anonim válasza:
Erdőbe kell menni, ott jó idő van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!