Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan lehet hőségben kerékpár...

Hogyan lehet hőségben kerékpározni?

Figyelt kérdés
Ki vállalná be hogy kánikulában krrekparozzon?
2022. jún. 19. 15:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Mi szoktunk...
2022. jún. 19. 15:33
 2/15 anonim ***** válasza:
78%

én régebben szoktam menni melegben is. 42 évesen már meggondolom, öregszem :D Mosz az előbb is eljutottam addig, hogy kivittem az udvarra kerékpárt, de vissza is hoztam... Mondjuk nem kellett volna telezabálnom magam rántotthússal, az is számított most.

Régebben sokat túráztunk nyáron, ki lehetett bírni. Erdős részeket kell választani. Ki kell állni sokszor visszahülni, rengeteget inni, stb.

Aki edzeni akar, hát neki emelem kalapom.

2022. jún. 19. 15:35
 3/15 anonim ***** válasza:
80%

Nem iszonyat sokat, de 50-100 közötti távokat megyek. Nekem az a módszerem, hogy kora reggel indulok el, 6-kor, vagy akár előtte.

A legmelegebb órákra már hazaérek, zuhany, és pihenés van már aznap.

Most is már itthon vagyok, és hideg dinnyét eszek :)

2022. jún. 19. 15:57
 4/15 anonim ***** válasza:
56%
Vizes póló és vizes baseball sapka. Amíg nem szárad meg, jól hűt.
2022. jún. 19. 16:23
 5/15 Alex Fly ***** válasza:
66%
Mint máskor. Csak kellemesebb a jó melegben, mint ha fáznék.
2022. jún. 19. 16:51
 6/15 anonim ***** válasza:
Megfelelő, könnyű, gyorsan száradó bringás ruhában kell menni. Sok vizet kell inni. A menetszél miatt szerintem bringán jól viselhető a meleg. A sisak alá vehető, vékony nyári sapka ami számomra még megváltás. Nem folyik szemembe az izzadság. Túl nagy mászásokat nem célszerű ilyenkor betervezni.
2022. jún. 19. 16:58
 7/15 anonim ***** válasza:

Simán, ez sosem akadályozott. Bringán sokkal kevésbé érezni a hőséget, mint gyalog, főleg ha fúj a szél (márpedig az mindig fúj..).

Nemrég értem vissza kb. 30 km-es tekerésből (vegyesen napos és erdős részeken), kényelmes tempóban, nézelődve, időnként megállva. Csak akkor tűnt fel, hogy milyen meleg van, amikor leültem pár percre egy napsütötte padra. Gyorsan tovább is mentem.:)

Egyébként ha ennél is melegebb van, mint most, akkor megállok az út menti kutaknál és végiglocsolom magam. Meg persze iszom.

2022. jún. 19. 18:06
 8/15 anonim ***** válasza:

régebben nem okozott problémát,de mivel volt egy jó hosszú betegségem ami most is tart és életem végéig velem marad,kissé bátortalanul vágnék bele.

most ha nagyon akarjuk tünet mentes vagyok...de ha valóban az lennék akkor simán.

annyi hogy vinni kell a camelbakot,és nekem olcsó van úgyhogy azt plusz csomagolni kell,mondjuk újságba. és csak akkor inni belőlle ha végképp nincs kút. ja az út elején szembe fujjon a szél,akkor visszaút jobb.

2022. jún. 19. 19:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Meleg sose érdekelt,szeretem a nyarat.Biciklizni mindig megyek,nyáron sokat imádok egy rövid ujjú pólóban meg egy rövidgatyában tekerni.
2022. jún. 19. 20:21
 10/15 anonim ***** válasza:
125 km-t tekertem ma 10-től délután 4-ig, 1400 méter szintemelkedéssel. Kerékpáros ruházat, izotóniás ital, sok víz, némi kaja, naptej, ennyi kellett hozzá.
2022. jún. 19. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!