Mi véleményetek az elektromos kerékpárokról?
Mai napon voltam Győrben egy boltban ahol elektromos kerékpárokat árulnak, és kicsit le döbbentem, hogy a legolcsóbb is 880.000 ft.
Csak kíváncsiságból mentem be az üzletbe, kicsit utána kérdezni, de eszméletlen árak vannak. Volt több féle márka, Gepida, Ktm stb...
2 év garanciát adnak mindegyikre, de ha le jár a garancia és ki kell pl.. cserélni az akkumulátort, az kapásból 200.000 ft kezdődik.
Ez is csak a gazdagok egy új játékszere lenne vagy tényleg meg éri ilyet venni?
Én eddig is sokat kerékpároztam, nagy részt városon belül. A munkahelyem és az otthonomtól van 7 km. Akkor oda vissza 14km.
Már a 3-4 napon érzem a lábamban, hogy kicsit fáj, főleg hogy a munkahelyemen is meg van a 14.000 lépés alapjáraton. Azért gondoltam hogy lehet veszek egyet, de a jelenlegi árakat nézve, kicsit meg vagyok döbbenve.
Lehet náluk olcsóbbat is venni 400.000 ft-ért, de azért már nem vállalnak garanciát, mert ha valami baja lesz akkor közvetlen a gyártóval kell fel vennem a kapcsolatot. Ami nem Magyarországon van.
Tudod milyen országban élsz? Hogy itt mi a fizetőeszköz és hogyan inflálódik?
Az elektromos bringák nem különösebben drágák...
Az átlag magyar csóró rettenetesen...
2000euró egy motor hajtotta járműért gyakorlatilag ajándék...
7:
Ha azzal vetem össze, hogy 2000 euróért milyen hagyományos bringát kapok, akkor nem éppen olcsó...
Egyáltalán nem értem meg az ilyen embereket mint te... Melyik világban élsz? Minden drága.
Próbálj haladni az árakkal! Egy normálisabb kerékpár is kerül ennyibe. Meg egy átlag számítógépet sem lehet 300k alatt összerakni, nem sorolom tovább.
Én majd veszek. Kocsit nem vezethetek orvosi alkalmatlanság miatt.
Sajnos csak a magyar fizetésekhez tudjuk mérni az árakat. Németben, osztrákban nem annyira drágák ezek a cuccok.
Persze a drágább kerékpárra többet is kell költeni. Én most vásárolom össze a 3 kerékpáromhoz az alkatrészeket és elég hajmeresztőek az árak.... simán ki fogok fizetni egy negyedik bicikli árát.
De ha autód van, arra is köldeni kell rendesen. Csak a 4 gumi, vagy egy repedt szélvédő lehet 200k-s tétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!