Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Fel lehet rakni a stucnit...

Fel lehet rakni a stucnit fordítva?

Figyelt kérdés
Országúti bringám van, az a problémám hogy túl hosszú a váz és nagyon kényelmetlen hosszabb távon előre hajolva tekerni, szédülni is szoktam annyira szétmegy a nyakam. Ha fordítva raknám fel a stucnit? Lehet ilyet csinálni?
2022. máj. 1. 23:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Lehet már kiöregedtem. Régebben körbetekertem vele a balcsit 7 óra alatt, igaz fájt a nyakam meg minden bajom volt, de ahhoz képest sima volt. Most meg igaz nem nagyon tekertem már rendszeresen 3 éve, de 60 km után már nagyon kényelmetlen volt, 80-at mentem, de a végén már szédültem meg zsibbadtak a kezeim, meg is kellett állnom hogy ne essek az árokba.
2022. máj. 2. 20:11
 12/19 anonim ***** válasza:

"7 óra alatt, igaz fájt a nyakam meg minden bajom volt"

Akkor is rosszul volt már beállítva. Egy jól beállított biciklin nem fáj semmid 7 óra után.

2022. máj. 2. 21:02
 13/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy van valami probléma a nyakaddal, amit kihoz. Meszesedés, kezdődő sérv, stb. Vagy csak elfáradtak az izmok, és túlterhelted az ízületeket.

Sajnos ha valamit nem csinálsz rendszeresen, attól elszokik a test. Esetleg megpróbálhatsz egy bikefittinget, ahol egy szakértő állítja be a rád a bringát. Látni kéne, hogy ülsz rajta.

2022. máj. 2. 22:11
 14/19 anonim ***** válasza:
7 óra alatt körbetekerted a Balatont, aha. Az 30-as átlag, versenyzők mennek annyival. Persze lehetnél versenyző, de ha neked olyan ötleteid vannak, hogy hátrafelé felrakni a stucnit, akkor kételkedem benne. Nem a Velencei tó volt az? ;)
2022. máj. 3. 13:33
 15/19 A kérdező kommentje:
28 felett volt az átlagom. Egy versenyen meg mennek 40 körül, képben vagy te egyáltalán ezekkel? 😀
2022. máj. 3. 14:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Én nemrég meghoztam a fájó döntést, és a koskormányt lecseréltem egy ilyenre:

[link]

Annyi, hogy flexeltem le a szélességéből

Mióta 40felett vagyok, egyszerűen folyamatosan fájt a nyakszirtem/nyakam a koskormánnyal folyton egy felegyenesedettebb testhelyzetre vágytam.

Most jó, de szerintem az egész bringát fogom cross trekkingre cserélni mostmár.

2022. máj. 3. 14:38
 17/19 anonim ***** válasza:
16: fitness-t vegyél inkább. Az majdnem olyan gyors, mint egy országúti csak egyenes a kormánya.
2022. máj. 3. 14:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Most a kormánycserével lényegében az outimból is fitness lett, nemigen tetszik már így ez a stílus, és a településemen pont most alakulgat egy csapat elég erős keménymaggal cross trekkinges túrákra.
2022. máj. 4. 10:50
 19/19 A kérdező kommentje:
Vettem új nyerget és állítottam a kormányon, sokat nem mentem de sokkal jobb már így. Lehet a kormány is túl széles, most mértem meg, 44 cm, de a 40 centiméter ideálisabb lenne, ezt is le fogom cserélni.
2022. máj. 7. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!