Fel lehet rakni a stucnit fordítva?
Szerintem úgy érti, hogy fejjel lefelé, tehát a lefelé hajló stucniból felfelé hajlót csinálni. Centiket emel a kormányon.
Igen, lehet. Egyes stucnikon szerepel is fejjel lefelé is a márkajelzés, illetve a fokot plusz-mínuszban adják meg.
Bárhogy vetted cseréld le. Ez így, hogy többszöri változtatással sem passzol a méreteidhez, csak szenvedés.
Nekem kicsit úgy hangzik, mintha neked magával az országútin felvett üléspozícióval lenne problémád. Ezeknél fontos a jó beállítás, és akkor is szokni kell. Nekem egy év volt, mire jól éreztem magam a gravelomon a trekking után. Nekem is volt nyakfájás, derékfájás. Vettem hosszabb és meredekebb stucnit, hozzászoktam a testtartáshoz, megtanultam karból, lábból kirúgózni az úthibákat, és ma már teljesen komfortosan érzem magam rajta.
Emiatt egyébként nem szoktam ajánlgatni itt bárkinek a koskormányos bringákat. Kezdőknek, alkalmi bringázóknak nem jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!