Fordítva felrakott gumi? Mi baj lehet?
Defekt javítás után a "rotation" paramétert - az 5. sör (Staropramen) után - figyelmen kívül hagytam és csak úgy felraktam a felnire a gumit (Schwalbe Big Apple) Másnap - ma reggel - vettem észre, hogy menetirányt tekintve fordítva van.
Mi van ha így hagyom? lusta vagyok megszerelni újra... :D
mi baj lehet? nem vezeti el a vizet?, vagy a karkasz nem tervezett terhelése miatt veszélybe kerülök????
mondjuk ostobán néz ki az biztos.... de az esztétikára sosem adtam komolyan...
Régen bringás társaságban menő volt benyögni az utolérteknek, hogy "mi van, itt tanulsz tolatni?".
Na te ezt hatványozottan kapnád. :D
Megnéztem a gumi mintázatát, hát, felkészítlek rá, 90 fölött hajlamos lesz felúszásra a pocsolyákon. :)
Odáig gyakorlatilag mindegy.
Esetlegesen jobban fogja esőben szórni a hátadra a cuccot.
"jobban fogja esőben szórni a hátadra a cuccot."
Az első kerék?
akkor tényleg inkább megszerelem :DDDDD
Ja első?
Bocs. Az a szádba szórja. :D
Ha első kerék, akkor azért én megfordítanám.
Esetlegesen nedves úton, erősen döntött kanyarban számíthat és nem jó érzés, amikor az első kerék úgy dönt, neki a kanyarívnél az érintő irány jobban tetszik.
He nem tárcsfékes akkor az egész kerék megforditasa a legegyszerűbb megoldás.
Amúgy szerintem nem számit úgy igazán. Amugy sem a száguldásról szól a big apple.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!