Mit lehet várni, egy 30 000 forintért árult vintage outitól mindennapi használat alatt?
3 évvel ezelőtt vettem egy bianchi caurus-t, full exage 500 szettel szerelve, de tenyleg, valtó és hajtásrendszer, fék és váltókarok, de még a kerékqagyak is, mind exage 500...
Német lomiból behozott, s3mmi kopás nem volt a teljes hajtásrendszeren, az egészen latszott, hogy megvette a német a 90es években, aztán rakosgatta a garázs egyik feléből a másikba, gusztustalan bianchi rózsaszín volt, tehát lehomokszórattam, aztáneszintereztettem olyan zöldre, mint a régi kék bkv buszokon volt a kapaszkodó.
Én alapjáraton mtb-s gyerek vagyok, csak arra kellett a bringa, hogy a legmelegebb hónapokban egyszer kétszer elmenjek az outis haverokkal is, 3 év alatt beletettem kb 3-4000km-t, de még mindig tökéletesen bírja, ráadásul lazan tartom a tempót a többiekkel, annyi, hogy eleinte cikinek tartottam, hogy le kell nyúkájak váltani, de mára kifejezetten megtetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!